Site icon Lykten

Twitter sensurerte USAs sjef for grensekontroll for å påpeke at muren fungerer

I 2016 var Trumps viktigste valgløfte at han skulle bygge en mur mot Mexico. Det har vært mye strid rundt dette spørsmålet, og Trump har omgått kongressen, som ikke ville bevilge penger til denne muren. Muren er nå under bygging.

I følge BBC er det bygget 24 km med helt ny mur. Det er bygget 563 km med mur som enten erstatter, eller kommer i tillegg til, en gammel sperre. Det er 356 km med mur under bygging som enten er helt ny, eller som erstatter, eller kommer i tillegg til, gammel barriere. Der til er det 253 km som er i planleggingsfasen.

Les også: Twitter og Facebook sensurerte avsløring om Joe Biden

Ikke alle liker Trumps mur. Twitter, som antagelig er den av teknologigigantene som har mist respekt for ytringsfriheten, valgte nylig å sensurere USAs toll og grense-beskyttelses-kommisjonær Mark Morgan. Morgan hadde twitret at «hver amerikansk mil med mur bidrar til å stoppe gjengmedlemmer, mordere, seksualforbrytere og narkotika fra å komme inn i USA.»

I begrunnelsen for sensuren het det at Morgan skulle ha oppfordret til vold. Hvilket åpenbart ikke stemmer.

Les også: Valgjuks i 2020 – se Trump-videoen Twitter fjernet

Les også: Hillarys talskvinne, journalister, skuespillere og verifiserte Twitter-brukere – «Vi håper Trump dør av Covid-19»

Twitters sensur av nyheter som kan tenkes å redusere demokratenes sjanse for å vinne valget i USA har skapt raseri i deler av det republikanske partiet. I denne videoen strammer den republikanske senatoren Ted Cruz opp Twitters toppsjef Jack Dorsey.

Sosiale medier har gitt oss en ytringsfrihet som ikke kun er på på papiret, men en reell mulighet for en hvert til å både å ytre seg og bli hørt. Dette truer elitens makt. Og den politisk korrekte eliten vil ta fra oss retten til å ytre oss også i sosiale medier. PK-eliten øver press på teknologi-gigantene for å innføre mer og mer sensur. Uten press fra mektige tilhengere av ytringsfrihet, som senator Cruz, vil vi ikke beholde den ytringsfriheten som ny teknologi har gitt oss.

Les også: Twitter-sjef: «Vi må stille folk opp mot veggen og skyte dem»

Exit mobile version