Site icon Lykten

Ungarn klager på Norge etter bekymringsbrev – vil ha stopp på løgnene

INNKALT TIL MØTE: Ungarns regjering med utenriksminister, Péter Szíjjártó, har kalt inn de nordiske ambassadørene til et møte etter deres "bekymringsbrev" til Europarådet. (Skjermbilde/Facebook).

Mens nordiske nasjoner er over middagshøyden som nasjonalstater og det nå bare er tid før vi avvikler oss selv og blir etniske enklaver med skyhøy kriminalitet, utenforskap og religiøs uro – så vil Ungarn oppleve ro og stabilitet.

Dette aksepteres ikke av EU og jevnlige angrep forekommer derfor via offisielle EU-kanaler, politikere på nasjonalt plan og massemedia. Det går ikke en måned uten at en av disse tre går til angrep på Visegrad-statene Ungarn, Polen, Tsjekkia og Slovakia. Det siste er et såkalt bekymringsbrev fra de nordiske ambassadørene i Ungarn som ble sendt av gårde til Europarådet nylig.

Der påstår man at demokratiets prinsipper og grunnleggende menneskelige rettigheter er satt ut av spill i Ungarn. Dette etter at Ungarns regjering ga seg selv fullmakter til å takle koronakrisen. Lignende klager over ungarske myndigheter har blitt levert inn til EU tidligere. De har  blitt avvist, og det har blitt konstatert at landet ikke bryter mot noen EU-regler og at ingen tiltak vil bli tatt i bruk mot landet. Også EU-kommisjonær Věra Jourová, med ansvar for verdier og åpenhet, har slått fast at Ungarn ikke bryter mot noen EU-lover. Dette stopper altså ikke stadig nye klager og bekymringsbrev, denne gangen fra de nordiske ambassadørene i Ungarn.

Mens de norske, svenske og danske ambassadørenes hjemland altså plages av skyhøy kriminalitet, terrorberedskap, statsstyrt mediemonopol, korrupsjon og politisk udugelighet, så har man tid nok til å klage på et land hvor ting går på skinner. Og mer til. Mon tro om man er misunnelig? Om man ønsker å dra Ungarn ned i dragsuget med seg?

Utenriksminister Péter Szijjártó gikk ut på sin offisielle Facebook-side og svarte ambassadørene.

Les også: Victor Orban: «Vi har skrevet inn i grunnloven at Ungarn aldri skal bli flerkulturelt»

(Facebook)

Koronakrisen har i så måte gitt EU og Norge denne gang, nok en grunn å syte og klage over Ungarns demokratisk valgte regjering og deres styring av sitt eget land. Inkludert medias frihet. Dette er hysterisk påpekt fra et Norge (og Norden) der et informasjonsoligarki styres av 2-3 store mediehus, hvor alle aviser og journalister snakker i takt og ingen utenfor den venstrepolitiske sfæren aksepteres. Land der avis- og mediesjefer er politiske ansettelser. Og land der de største mediekanalene er statlige og lisensfinansierte gjennom skatteseddelen, som NRK, SVT og YLE.

Les også: Ungarsk minister knuser CNN-anker under intervju

Et Norden der en liten gruppe familier og bekjentskaper leker stolleken om hvem som sitter som statsminister og leder de viktigste institusjonene, før man belønnes for sin lydighet og arbeide med en toppstilling i EU, FN eller en annen globalistisk bokstavkombinasjon. Et annet ord for dette er korrupsjon. Men la ikke slikt komme i veien for hovmodet og dobbeltmoralen nordiske nasjoner utviser mot de europeiske nasjonene som ikke marsjerer i takt.

Vi snakker om et Ungarn uten terror og- bombeangrep, etniske gategjenger, skyting, barneran, knivran, overfallsvoldtekter, ghettoer, etnisk utenforskap, hijaber, burkaer, bønnerop, mulla krekarer, radikalfeminisme, miljøhysteri, ryggradsløse politikere og utallige regjeringsskifter og ministere som byttes ut oftere enn doruller på et offentlig toalett.

Ungarn er et forbannet paradis i forhold til den utviklingen vi nå ser i Vesten. De har valgt å lage nok barn selv heller enn å importere halve verden inn. De har valgt å gi sin tillit til mennesker som beviselig ønsker sin nasjon best. Så til alle EU-byråkrater, kommisjoner og nordiske pensjonskåte politikere – rull igjen leppa og ta vare på deres egen nasjon før dere løper rundt med pekefingeren mot andre. Demokratiet i Norge, Sverige og Danmark har betydelige større utfordringer enn de man har i regjeringskontorene i Budapest, Warszawa, Praha eller Bratislava.

Les også: Ungarns familievennlige politikk virker: 9.4 prosents økning i fødsler

Den dagen Norden dukker under for det flerkulturelle helvete som i disse dager implementeres for fullt, så vil ungarere, polakker, tsjekkere og slovakere fremdeles kunne nyte sin nasjonale uavhengighet, trygghet og fremtid. Da vil våre politikere ha alt annet på dagsorden enn tid til å skrive sutrete klagebrev til EU, der de gjemmer seg bak skuddsikre vinduer, koran-klosser og bevæpnet politi på 17. mai.

Da koronakrisen nå snart er over anbefaler vi alle våre lesere å droppe Stockholm, Paris, London og Brussel, og heller velge ut byer i Ungarn, Polen, Tsjekkia og Slovakia som reisemål. Der får man storslått natur, historisk arkitektur, etnisk mat og gode priser. Og trygghet langt vekk fra det flerkulturelle marerittet som nå har inntatt Norden.

Og forhåpentligvis slipper man å møte på en av de sutrete og hevngjerrige ambassadørene fra Norden, der de fråtser og lever på skattebetalernes penger i trygge og velfungerende land som Ungarn.

Les også: UNGARN: Vi kommer aldri til å akseptere ulovlig innvandring fra den tredje verden

 

 

Exit mobile version