Site icon Lykten

USA: Massemedia vil ikke rapportere om den grove volden mot Trump-tilhengerne – «Du må se det i kontekst»

En Trump tilhenger har blitt slått bevisstløs bakfra av en Antifa/Black Lives Matter aktivist. (Skjermbilde / Twitter).

Lykten skrev på søndag om den grove og politiske volden mot fredelige Trump-tilhengere, inkludert kvinner, barn, eldre og familier etter den store folkefesten og marsjen i Washington. D.C. på lørdag kveld. En av de militante Black Lives Matter-terroristene, Brittany S. McAlister (29), som mishandlet minst to ulike Trump-tilhengere er nå avslørt med bilder. Hun er fanget på film i det hun sparker en bevisstløs Trump-tilhenger i hodet mens han ligger på bakken og slo en kvinnelig Trump-tilhenger bakfra med knyttet neve. Hun studerer journalistikk og er freelance journalist.

Mannen som slo Trump-tilhengeren bevisstløs, var også en Black Lives Matter-terrorist, med et rulleblad blant annet for seksuelle overgrep mot barn.

Under en paneldebatt på kanalen Fox og The Greg Gutfeld show, skal panelets representant for demokratene, Juan Williams, forsvart massemedias mørklegging av den omfattende og brutale volden mot uskyldige og fredelige Trump-tilhengere som fant sted. Han uttalte at massemedia har rett til å ikke vise politisk vold mot presidentens tilhengere, så lenge man ikke har hele konteksten om hva som skjedde. Det vil i realiteten si, aldri.

En av de andre panelistene, Jesse Watters, kontret Juan Williams’ og sa at massemedia og venstresiden ikke har noen problemer med å ta ting ut av kontekst hvis det gagner deres egen politiske agenda, og påpekte blant annet saken om hvordan man løgnaktig hetset Covington-elevene som rasister uten verken bevis eller fakta. Man kan også legge til alle de gangene media rett ut har løyet om Trump og klippet og kuttet i taler og uttalelser for å sverte ham.

Exit mobile version