Site icon Lykten

Verdenshistoriens mest geniale kupp på full vei

Klaus Schwab, sjefen for WEF (World Economic Forum). (Foto: Copyright: World Economic Forum/Faruk Pinjo (CC BY-NC-SA 2.0)).

Planen er åpenbar for enhver som bare glipper med øynene. Kritiske røster er kun som pip å regne i den store sammenhengen. I beste fall fører det til en kortvarig strategisk tilbaketrekning – lik fornuftige hærførere innser på alle krigsskueplasser.

Riv gammelt- bygg nytt

Det komplekse politiske spillet vi nå kan beskue på nær sagt alle livets områder i hele den vestlige verden, avslører med matematisk presisjon at hensikten er å rive den gamle verden, for så å bygge en ny. Topp-politikere assistert av all annen maktelite i finans og industri har konvertert gutterommenes hensynsløse dataspillverden til maktens korridorer i virkelighetens toppetasjer i hovedstedene. Nå er det alvor!

First we take the West

Det gamle vestlige demokratiet er for denne forræderiske banden avleggs og et hinder for deres eget selvutfoldende maktbegjær. First we take the West, then we take the rest er devisen. Verdenshistoriens største spill er i full gang, og mens du leser dette er allerede neste steg i kjømda.

Flertallet narres

Kreftene bak er kolossalt mektige og narrer med letthet det store flertallet til å tro at «nå er det vanlige folks tur» til ny velstand. At det tvert i mot er vanlige folks tur til å miste alt, blir for stort for «plebsen» å ta inn over seg.

Smart taktikk

Langsomt å ødelegge alt eksisterende innenfra er historiens til nå smarteste taktikk. Alle som tidligere har prøvd det samme med kuler og krutt har tapt til slutt. Det geniale trekket er derfor å manipulere populasjonene til å tro at deres egen ødeleggelse er til det beste for dem. Ja, faktisk få dem til å ta til gatene for deres egen selvdestruksjon! I den anledning finner man frem de mest bisarre utgrupper som endelig og i lykkerus får gehør. Samtidig som lovgiverne kreerer lover og regler som straffer og stigmatiserer enhver som løfter røsten mot galskapen. Under dekke av rasisme, x antall fobier og prompte sammenligning med historiens verste styresett.

Hatten av

I likhet med all kompleksitet er heller ikke denne ensrettingen uten konstruktører. Og for disse er det selvsagt alt eller ingenting som gjelder. De vet hva som venter om de skulle tape dette store spillet. Derfor kjører de på i økende tempo nå på oppløpssiden. På en skala fra 1 til 10 er dette plottet helt på topp hva smartness angår. Slik sett er det bare å ta av seg hatten for Klaus Schwab, World Economic Forum, Davos-disiplene og Bilderberger-gjengen over dammen.

«Sterke menn»

For ut av kaoset, normoppløsningen, finanskollaps, ideologisk krigføring, hjernevask av unge mennesker, ikke-kompatibel kulturmiksing, kjønnsforvirring, feminisering, klimafantasier og diverse andre mytiske fredsødeleggende eventyr, øker det menneskelige behovet for «sterke menn» som kan rydde all djevelskapen av veien og gjenopprette trygghet og fred. Og da skal du se at de samme som genererte all den vanvittige oppløsningen av samfunnet, med ett står frem som redningsmenn og løsningen på det hele. Kan det bli mer utspekulert? Som om Adolf skulle fri oss fra nazismen – til folkenes jubel.

Den gode fiende

Akkurat nå er fokuset i planen rett mot den gode fiende – Russland. Nasjonalistiske Putin er svært velkommen å fokusere på. Hvem liker den gamle KGB-obersten fra Sovjetunionens mørkeste kroker? For global-eliten er dette en drømmesituasjon som tar oppmerksomheten bort fra den vestlige oppløsningen, og gis skylden for all hjemlig kollaps. Et genitrekk som garantert har avstedkommet sprettingen av den dyreste champagnen i Davos.

Tar’n helt ut

Spenningen for de av oss som har fornemmet hva som er i ferd med å skje er selvsagt når det blir opportunt for eliten å ta’n helt ut og konvertere FN til sitt arnested for den nye verdensordenen. En verdensregjering kan ikke ha for store ulikheter å drasse på i håndbagasjen. Alle undersåtter må derfor bli like fattige og all politisk opposisjon må forstumme. Både Schwab og Støre hyller nå Kinas politiske system. Etter «valget» i Kina er nå presidenten enerådende.

«Fred og sikkerhet»

Religion har vært nyttige idioter for elitene – også nå. Men etter at den nye verdensordenen har tatt over for fullt, må selvsagt all opposisjon vingeklippes – også den religiøse. «Endelig fred og sikkerhet» vil de da til slutt utbryte, mens de erklærer at det nå er slutt på all krig på jord fordi det ikke lenger finnes nasjoner eller grenser. «Lykkeland» er endelig i mål. Eller..?

Exit mobile version