Site icon Lykten

Vesten ramler av hesten

KRIG. (Foto: Lykten / Midjourney).

Finn fem feil

Finn fem feil, het det i ukebladene i gamle dager. At slike argumenter over hodet brukes av opplyste mennesker vitner om at lyset er sluknet mellom ørene deres. Hva skulle de allierte ha gjort når dødskvoten var nådd blant nazistene? Stanset foran Berlin og latt Adolf slippe unna?

Hva er krig?

Hensikten med det ultimate – krig – er å bryte motstanderens evne til fortsatt krigføring. Koste hva det koste vil. Hele det vestlige paradigmet vitner om en femininisert kultur der selv de råeste terrorister skal kløs på ryggen. Ofrene som ligger tilbake i grøftekanten er i så henseende bare collateral damage på «sivilisasjonens» vei mot det perfekte samfunn.

Ingen konsekvenser

Derfor hater de også bibelens grunnlov om øye for øye, tann for tann og liv for liv. Absolutt ingenting skal ha konsekvenser. Særlig ikke dersom vestens fiendebilder seiler opp i propagandakanalene. Når det gjelder Vesten selv, kan vi derimot gjerne pøse på med bomber, raketter, granater og jagerfly med 70.000 døde sivile, kvinner, barn og eldre – mot eksempelvis Libya. Og som i Ukraina misbrukes NATO til kamp i ikke-NATO-land. Stikk i strid med NATO’s grunnleggende forutsetninger.

Slutten sa gutten

Det vestlige verdensriket er nå så langt utfor det historiske stupet at vi kan forutsi dets endelikt bare ved å lese historien om Romerriket, Grekenland og alle andre tidligere større, fallerte riker. Unge kvinner uten livserfaring har entret lederposisjonene, mens stadig mer kvapsete, late «menn» lener seg tilbake i go’stolene mellom indrefileten og sjokoladepuddingen. Dette er slutten sa gutten. Men før enden inntreffer med et brak, suges all livskraft sakte men sikkert ut av innbyggerne.

Arbeiderleder-millionærer

Arbeidernes lederskikkelser melker medlemskontingentene for millionbeløp og sitter smilende tilbakelent i millionvillaer på beste vestkant. Jeg spurte naboen ironisk om han trodde jeg kunne bli statsminister om jeg ikke hadde mer enn hundre millioner på bok og var like trangbodd som importerte terrorister. -Nei, da har’u ikke nubbesjans, var det lattermilde svaret.

Råtnende lapskaus

Det utrolige er at folket stemmer denne råtnende lapskausen inn i ledelsen hver eneste gang. Til sin egen undergang. Den åndelige latskapen har altså nådd sitt snarlige endelikt. Å være vitne til all denne galskapen er litt av en prøvelse og bør kun inntas i mindre doser av gangen. Og at selv antatt oppegående finner seg en lønnsnisje via NAV må ses på som et sunnhetstegn. Hvem orker vel å bidra til å bygge opp noe når et helt statsapparat står klare til å rive det ned?

«Tok en migrant»

Da er det selvsagt blitt legitimt i løgnsamfunnet å lyve selv. Som en jeg hørte om som etter å ha stanget hode, armer og bein i veggen i årevis for å skape noe «tok en migrant» og oppsøkte ateistene på trygdekontoret og messet hallelujarop og «Jesus lever». Enden på visa ble at både pyskolog og trygdeansatte konkluderte med følgende: «På grunn av hans religiøse tro på en ny verden ser vi ikke noe grunnlag for å rehabilitere ham og vi anbefaler uføretrygd».

Og delinkventen selv har følgende kommentar: – Å væra idiot gjør jo itt’no berre dom betaler godt…

Fandens meisterstykke

Og når vi først er inne på religion passer det vel å avslutte med Arne Garborg – lett modifisert fra hans mesterstykke «Læraren»:

«Det må vera fandens meisterstykke dette når han fekk samfunnet ombygd til sitt bruk! Og det så godt at nokon enno trur det er til folkets beste..»

Exit mobile version