Site icon Lykten

VG lyver om konservative – kaller dem rasister og forkjempere for «hvit makt»

VG+ viser i sin artikkel et bilde av tre personer, Richard Spencer, Mike Cernovich og Lauren Southern. Richard Spencer er en proponent for et europeisk-ætted Amerika, men støttet under sist presidentvalg, demokratenes Joe Biden. Hans politiske syn er langt fra de to sistnevnte, og ville være det samme som å si at Rødts Bjørnar Moxnes er i samme politiske sfære som Høyres Bent Høie og Erna Solberg. Og deretter kalle dem «politiske allierte som kjemper for en radikal marxistisk revolusjon».

Fra VG:

Gjennom tre år på innsiden av alt-right-bevegelsen følger vi Richard Spencer, Mike Cernovich og Lauren Southern, som med ulike metoder kjemper for hvit makt. De blir selv idolisert av sine følgere, men preges av både høyreekstrem terror, intern drittkasting og sexisme.

VG LYVER OM STERKE OG UAVHENGIGE KVINNELIGE JOURNALISTER OG DOKUMENTARSKAPERE. (Skjermbilde / VG+)

Artikkelen videreformidler en dokumentar laget av det venstreekstreme og marxistiske tidsskriftet The Atlantic. The Atlantic støttet i 2016, Hillary Clintons presidentkandidatur, og gikk kraftig til angrep på president Trump med en rekke løgnaktige artikler og politiske hat-kampanjer. De har også fått kritikk for å ha promotert Scientologikirken og har måttet fjerne artikler etter dette. Tidsskriftet får også betegnelsen «venstreorientert» av politisk uavhengige medie-rangeringer.

Avisen har promotert terrorgruppene Antifa og Black Lives Matter under de årelange opptøyene, vandalismen og titalls drap som har fulgt i kjølvannet av disse. De skriver også om såkalt kritisk raseteori, der man legger all skyld for problemer i samfunnet på europeisk-ættede mennesker og unnskylder mørkhudede, uansett skyldgrad.

At VG+ velger å promotere en rasistisk, hatefull og politisk marxistisk utgivelse for sine lesere viser at også norske massemedier er på den samme politiske anti-europeiske hat-bølgen.

Mike Cernovich (link til Twitter-profilen han) er en forfatter, advokat og foredragsholder som er gift med en iransk kvinne med muslimsk bakgrunn og har tre barn sammen. Han er svært langt unna Richard Spencer både ideologisk og politisk. Lauren Southern, (Link til Twitter-profilen hennes) som er fra Canada, er en dokumentarskaper og podkaster og har tatt for seg betente temaer som grensekrisen mellom Mexico og USA, flyktningkrisen i Europa, og Sør-Afrikas kollaps etter Mandelas død.

Les deres Twitter-profiler og se om du kan lese noe som understøtter VGs og The Atlantics påstander. Deretter spør deg selv. Hvorfor må de lyve om disse menneskene til sine lesere?

HVIT MAKT: Filmskaper og forfatter Mike Cernovich skal ifølge VG kjempe for hvit makt, og har dermed giftet seg med en iransk kvinne fra en muslimsk familie. (Foto: Privat / Instagram).

De to sistnevnte er godt plassert i midten av det politiske landskapet med fokus på mennesker, menneskerettigheter og liberalistisk politikk, langt fra både ytre venstre og høyre. Men fordi de ikke støtter den ytre venstresiden innen massemedia og politikk så kastes de inn i samme bås som det såkalte «alt-right»-miljøet. Massemedia og den politiske venstresiden bedriver også noe kalt «guilt by association», altså at man kastes inn sammen med mennesker man ikke har noe politisk felles med, og deretter blir omtalt i samme åndedrag som i alle massemedier i tusenvis av artikler og reportasjer. Denne løgnen bygges og opprettholdes til den blir en sannhet. Deretter kan man svartmale dem uten å frykte represalier, slik VG nå har gjort.

Se Mike Cernovich snakke om de grove løgnene og falskhetene som VG og The Atlantic uttaler om ham i et intervju med Michael Malice her: (Artikkelen fortsetter under videoen):

En av grunnene til at man nå går så sterkt etter dem er at de begge har laget svært kritikerroste dokumentarfilmer om venstresidens uærlighet og løgner, samt om de faktisk sosiale problemene som følger med etter masseinnvandring, politisk uro og et globalistisk verdenssyn uten grenser. Slikt aksepteres ikke og de skal angripes og umyndiggjøres fra alle sider og måter. Man ønsker ikke ærlige og upartiske stemmer i den offentlige debatten. Og VG er en del av mobben.

Se traileren til Mike Cernovich‘ dokumentarfilm, «Hoaxed»:

VG og The Atlantics angrep er uærlig og farlig for de som blir svartmalt, og man gir leseren et komplett falskt bilde av personene som omtales og politikkens landskap i USA. Dette er politisk aktivisme og ikke uavhengig journalistikk med ønske om å finne frem til sannheten.

Skam på VG+ og deres redaksjon for et slikt makkverk.

Se Lauren Southerns to sterke dokumentarfilmer her:

Exit mobile version