Site icon Lykten

Vi må stanse vindturbin-marerittet!

Amund Garfors, Demokratene. (Foto: Privat).

Av Amund Garfors, stortingskandidat Demokratene Nordland

Når man begynner å studere kartet over hvor det skal settes opp vindturbiner, ja bare her i Ofoten, da begynner jeg virkelig å forstå hvorfor motstanden av dette kommende marerittet, motstanden mot disse enorme vindturbinene, bare øker for hver dag blant befolkningen. For dersom noe kan betegnes som overgrep og vold mot naturen, dyr, fugler og friluftsliv, da kan ikke det bli stort verre enn å sette opp disse hundrevis av slike enorme monstermaster med disse støyende og forferdelige vindturbinene i sårbar og vakker natur.

Våre nokså lite oppegående og lettlurte folkevalgte, de har trodd at vindkraft kan redde verden fra klimaendringer. Men i stedet blir både politikere og folk flest rundlurt av smarte kjeltringer som reiser rundt og forteller eventyr. Smarte forretningsfolk med dollartegn i øynene og som skal gjøre raske penger ved å lure våre naive og desperate politikere som kun tenker penger. Ja der de gjerne selger fellesskapets resurser ut av landet og ødelegger vår natur for evig og alltid.

Nei, vi skal IKKE tømme våre vannmagasin til fordel for tyskerne som er pådriverne for disse grusomme overgrep på norsk natur. Mye av dette kan vi dessverre takke Høyre og FrP for. – Amund Garfors – Demokratene Nordland

Nei, vindkraft løser absolutt ingen problemer, men skaper bare langt flere. For en bør ikke ha så veldig mye opp i hodet, for å innse at man redder ikke klimaet ved å ødelegge vår vakre og sårbare natur! I første omgang kan alt se ut som en gigantisk suksess – men det er bare på papiret. Ja det er som om ingen problemer eksisterer, der alle tallene bare peker oppover, mens i realitetene vil absolutt alle tall gå i minus! Disse eventyrerne tror på løgna om at den fossile tiden er over snart – og at alt vil gå så fint så fint, bare vi kan kvitte oss med olja. Og stakkars den som mener noe annet. For her skal det ikke snakkes om realitetene, om fornuft, om fakta, om motforestillinger av noe slag. Innvendinger frabedes også der, presis som i innvandringspolitikken!

Og hvor mange slike forferdelige vindturbiner skal det egentlig bygges her i dette landet, når det bare her i Narvik-området skal settes opp 2-300 slike monster? Jeg venter i spenning på svaret? Dersom Norge skal være EUs leverandør av energi i de kommende år, ja da må vi jo bygge enorm mange vindturbiner til lands og til havs. Der det bli så tett at all natur og friareal blir ødelagt, og der skipene må seile i sikk sakk mellom disse. Og hva med miljøet og forurensningen etter 20-25 år når disse turbinene er utslitt og må skrapes? Skal de graves ned under bakken og ligge der for å avgi diverse livsfarlige giftgasser og som igjen opptas av grunnvannet? I tillegg, så har vi da i disse årene tatt livet av titusenvis av fugler og milliarder av innsekter. Innsekter som er livsviktig for vår tilværelse her på denne jord.

Det er jo ren og skjær galskap å satse så mye penger på dette luftslottet. Alle vet at når det ikke blåser, så står disse enorme vindturbinene bom stille. Ellers må de bygge noen gigantiske batterihaller mellom disse vindturbinene. Og for å lagre strømmen. Men hva med disse batterier når de en dag er oppbrukte?
Og som Dag Lukkassen så godt skreiv på Facebook: La oss håpe at framtida vil se på vindturbiner slik vi ser på 80-tallets vannsenger: Et blindspor!

Samtidig vil jeg takke en rekke ildsjeler her i Narvik, slike som Tone Hegghammer, Svein Magnus Andreassen, Vigdis Brennvik, Baard Mikalsen, Dagny Pettersen, Dag Lukkassen, Vegard Johan Lind-Jæger og mange mange flere for deres utrettelige kamp for å stoppe dette overgrepet på vår vakre og umistelige natur!
Der jeg også har en hilsen fra Demokratenes leder, Geir Ugland Jacobsen og nestleder Kent Andersen og som ønsker oss lykke til. Ja som har programfestet at Demokratene er det eneste partiet i Norge som vil forby bygging av disse forferdelige vindturbinene i norsk natur!

Nei, vi skal IKKE tømme våre vannmagasin til fordel for tyskerne som er pådriverne for disse grusomme overgrep på norsk natur. Mye av dette kan vi dessverre takke Høyre og FrP for. Bare de hører stemmen til Merkel i telefonen, så sier de halleluja til hva som helst. Norge skal IKKE være noe leverandør av energi til EU, la det være klinkende klart!

Og der prisen på strøm vil trolig bli tre kroner pr kw/h, når vi dessverre kobles sammen med EU, og må være med på å betale for disse vindturbinen på norsk jord. Ja der EU vil fastsette prisen og ta blodpriser, noe som fører til svært dyr strøm. Der vi må importere strøm produsert ved kullkraft i EU, fordi vi har blitt underlagt Brussels onde regime. Og får ordre om å tømme våre vannmagasiner og selge krafta på billigsalg til Europa. Det må aldri skje. Stem Demokratene i september.

Dette leserinnlegget ble først publisert på Facebook.

Exit mobile version