Site icon Lykten

Vidar Kleppe: De nasjonalkonservative medlemmene i FrP bør komme over til Demokratene

VIDAR KLEPPE. (Foto: Demokratene).

FrP har ekskludert lederen av Oslo FrP, Geir Ugland-Jacobsen, og Oslo-FrP er satt under administrasjon etter at laget vedtok å bli et «patriotisk fyrtårn».

Sylvi Listhaug, som mange håpet ville gjøre FrP til et patriotisk parti, gjør det i et intervju Politisk Kvarter på NrK klart at de som ønsker å være med i et nasjonalkonservativt parti bør finne seg et annet parti. FrP skal være et liberalistisk (les globalistisk) parti, uttaler Listhaug.

I Demokratenes program defineres partiets ståsted slik: «Demokratene er et parti med nasjonalistisk grunnsyn, som betrakter verdikonservativisme og den solidariske velferdsmodell som nødvendige forutsetninger for å videreføre vårt gode samfunn, samt skape økonomisk og sosial trygghet. Den demokratiske nasjonalismen, eller patriotismen om en vil, er det viktigste verktøyet for å skape en felles kulturell identitet og den indre solidariteten som et hvert velfungerende samfunn trenger for å blomstre og utvikle seg.»

Dette er en formulering som de fleste nasjonalkonservative bør kunne slutte opp om. De nasjonalkonservative medlemmene i FrP, som Listhaug nå vil bli kvitt, bør nå melde seg inn i Demokratene.

Sammen kan vi lage det Norge trenger. Et parti som vil bevare Norge. I dette ligger det at nei til stadig flere kvoteflyktninger, nei til EØS, nei til Schengen og ja til bevaring av norsk språk, norsk kultur, norsk identitet og norsk natur (hvilket innebærer nei til vindmøller).

Exit mobile version