Site icon Lykten

VIDEO: Venstresiden har kapret homofile, minoriteter og de svakeste – det må ta slutt

CHADWICK MOORE. (Skjermbilde/Twitter).

Venstresiden er avhengige av identitetspolitikk for å vinne. Derfor går de etter kvinner, eldre, barn, etniske, religiøse og seksuelle minoriteter. De bryr seg ikke om folket eller nasjonen som helhet. De ønsker bare å få makten og lyver så det renner av dem for å beholde den.

Men mange av disse demografiske segmentene blir kapret av det store og tunge politiske monsteret som er Arbeiderpartiet, demokratene og venstresiden i Vesten. Som eier media, akademia og fagforeningene. Hvis man ikke blir med, så blir man utstøtt. Mobbet. Truet. Man mister venner, kolleger og sosialt liv. Man blir hengt ut i aviser og omtalt som dum, ignorant eller ondskapsfull.

Vi har sett videoer de siste månedene der venstresidens voldelige gatetropper overfaller, slår og mishandler kvinner, eldre, barn og homofile. 

Men nå kjemper kvinnene, de eldre, unge, de etniske, religiøse og seksuelle minoritetene tilbake. Spesielt har dette kommet klart frem i USA, der disse nå åpenlyst støtter Trump på gater og torg. Gjennom videoer og på valgmøter. Og på sosiale medier. Kampanjer som #WalkAway og #Blexit har tatt sosiale medier med storm og gitt millioner av mennesker stemmen sin tilbake. Vi har avslørt statskanalen NRK med å undertrykke det hele.

Her forklarer journalisten Chadwick Moore hvordan den demokratiske homolobbyen er en massiv økonomisk juggernaut som knuser alt i sin vei. I særdeleshet konservative homofile som ham selv.

Og som en bonus så kan vi avsløre at alle disse store milliard-selskapene som nå forsøker å vise sin moral og sosiale dydighet til samfunnet, i virkeligheten kun gjør det for profitt. Ikke la deg lure. Ikke la deg bli fortalt hva som er humant eller politisk korrekt av massive selskaper som kun ser på deg som en melkeku.

Respekter din egen stemme, ikke hva milliardselskap som tjener seg rike på fattige arbeidere i et u-land forteller deg.

Exit mobile version