Site icon Lykten

«Wien er ikke Istanbul» – patriotisk banner i Østerrike

(Foto: Generasjon Identitet).

Etter mange år med massiv innvandring fra Midtøsten og Afrika har Østerrike og særdeleshet hovedstaden Wien opplevd store demografiske omveltninger. Dette innebærer at det i disse dager foregår en klankrig mellom tyrkere og kurdere på gatene. 

Blandet inn i det hele er også den venstreekstreme terrororganisasjonen Antifa, som holder til på kurdernes side politisk. Disse har tilhold i et hus kalt «EKH», Ernst Kirchweger-huset, som Blitz har hatt tilhold på Pilestredet i Oslo. Huset blir brukt til å planlegge terroraksjoner, drapsforsøk og politisk aktivisme for venstresiden.

Den tyrkiske gruppen De grå ulvene har i lang tid hatt en feide med kurdernes gruppe PKK og Antifa, og gatekamper har funnet sted ved en rekke tilfeller.

Media har som vanlig forsøkt å trekke den patriotiske og ikke-voldelige gruppen Generasjon Identitet i Østerrike som en likestilt aktør mot de voldelige og politiske terroristene med bakgrunn fra Tyrkia, Kurdistan og Antifa. Selv høyreorienterte og innvandringskritiske politikere har forsøkt å dra ryktet til Generasjon Identitet ned i søla, samtidig som man har invitert representanter fra De grå ulvene og PKK til «samtaler» om konflikten de har brakt med seg til Wiens gater.

En av aksjonsformene til Generasjon Identitet er å komme seg bak fiendens linjer og fremføre propaganda-aksjoner med bannere og visuelle virkemidler.

Denne gangen gikk aktivistene til Generasjon Identitet på taket av «Blitz-huset» i Wien og hang opp et stort banner med påskriften «Riv EKH og fjern PKK», med undertittelen «Wien er ikke Istanbul».

Om du ønsker å bidra med å bringe Generasjon Identitet til Norge ta gjerne kontakt med bevegelsens representanter i Danmark via en direktemelding på deres Twitter-konto.

Exit mobile version