Site icon Lykten

Amerikansk TV-show: Bill Clintons voldtektsofre er «prostituerte»

Det kan noen  ganger være vanskelig å forstå dynamikken hos venstresiden, spesielt kvinnene.

Hysteriet over Donald J. Trumps uttalelser fanget på lydbånd for 11 år siden har vært stort og noen har påpekt at dette viser hva slags mann han egentlig er og dermed er uskikket til å være president.

Uttalelsene er med rette kritisert og hører ikke hjemme hos en person som i dag stiller til presidentvalg, selv om de ble sagt privat mellom to menn under helt andre omstendigheter.

Trump har gått offentlig ut og sagt unnskyld og bedt om tilgivelse.

Men la oss imidlertid snu det hele og sette søkelyset på demokratenes kandidat Hillary Clinton. Hun har med viten om ektemannens svært mange sidesprang opp gjennom årene støttet ham. Endog har hun vært med å true og trakassere de kvinnene som har turt å stå frem med sine historier om voldtekter og overgrep utført både før, under og etter ektemannens tid som Amerikas øverste leder.

Flere av disse kvinnene var tilstede under presidentdebatten på søndag.

TILSTEDE: Minst tre av kvinnene som Bill Clinton skal ha forgrepet seg på eller voldtatt var tilstede under presidentdebatten på søndag.

Under debattprogrammet The View, som kun har kvinnelige debattanter, gikk diskusjonen om Hillary Clinton skulle adressere den rosa elefanten i rommet, nemlig hennes ektemanns utallige overgrep og ofrene som satt i salen.

Men da gikk det i stå for en av programlederne som mente at Hillary Clinton ikke hadde noe å kommentere.

– Hva skal hun si? Jeg vil be om unnskyldning til de prostituerte kvinnene som har ligget med min mann?

Det er kommet frem at Bill Clinton har utbetalt store summer, blant annet over 800.000 dollar, til Paula Jones, etter at seksuelt misbrukte henne. Den saken, sammen med den mye omtalte Monica Lewinsky-skandalen, førte blant annet til at Bill Clinton ble stilt for riksrett,

Clinton skal også ha vært en flittig bruker av et fly kalt «The Lolita Express«, hvor den dømte mangemillionæren og pedofilen Jeffrey Epstein, tok med prostituerte og mindreårige jenter ombord for sex-fester.

Bill Clinton skal ha vært med på minst 26 flyvninger, som blant annet gikk til Brunei, Moskva og Norge(!).

Alt dette og mye mer eksisterer på Hillary Clinton sin side av debatten, men det er altså Donald J. Trump sin uttalelse for 11 år siden som er den store snakkisen i norske og internasjonale medier.

Spørsmålet er om disse kvinnene i The View hadde gått ut og forsvart kona til Donald J. Trump om det var han som hadde hatt anklager om seksuelle overgrep fra minst 14 ulike kvinner, om hans kone hadde gått ut og angrepet disse kvinnene offentlig, og om Trump hadde vært ombord i et kjent sex-fly med mindreårige jenter 26 ganger. Og hans kone fremdeles var gift med ham.

Men det er altså Trump som blir utpekt som mannsgris og ufin mot kvinner.

Hva sier det egentlig om pressen?

Og vi vil bare tillegge helt sist i saken at Whoop Goldberg, en av de andre debattantene på The View, tidligere har gått ut og forsvart den dømte pedofilen Roman Polanski, som dopet ned og voldtok en 13 år gammel jente.

Exit mobile version