Site icon Lykten

Dagens tanke: Muslimene i Vesten er ikke ekte muslimer

Masseinnvandring fra den tredje verden til Norge vil føre til at IQ og BNP vil falle. (Foto: Lykten.no).

Hva får en rettroende og god muslim i et islamsk land til å pakke kofferten og ta med familien sin til et kristent, ateistisk eller vestlig land? Som er bygd på og hyller omtrent alt det motsatte hans religion og kultur er bygd på og hyller?

Alkohol, svinekjøtt, frie kvinner, kristendom, ateisme, likestilling, demokratiske valg, ytringsfrihet, renter og dyrevern bare for å nevne noe. Det ville jo blitt som om en konservativ og kristen nordmann skulle flyttet til Pakistan eller Jemen, bare fordi livet ville vært økonomisk bedre. Men resten av livet og hverdagen ville vært et rent helvete personlig og moralsk. Hvor lenge ville du holdt ut hvis nesten alt du er vant med og tror på ville vært forbudt ved lov?

Les også: Politiker vil ha muslimske strender i Europa – «Muslimer føler seg ukomfortable med lettkledde, stygge mennesker»

Sunn fornuft tilsier at muslimene i Vesten rett og slett ikke er rettroende. De er ikke ekte muslimer. De går i moskeen og leser koranen. De ber til Allah. Men de omgås «skitne» og «urene» mennesker i et «skittent» og «urent» samfunn. De mottar penger og velferd fra kristne og utro. De spiser mat laget av kristne og utro. De bor ved siden av kristne og utro. De jobber med kristne og utro.

De forsøker så godt de kan å opprette en blek kopi av sitt eget land og egen kultur i sine nærområder her i Vesten, med burkaer, moskeer, religiøse skoler og halal-butikker. Men ingenting kan skjerme dem for at de fremdeles bor på et kontinent som er bygget på alt det motsatte de tror og lever etter.

De velger altså å svelge alt dette kun fordi de kommer bedre ut av det økonomisk. Og får en høyere levestandard og velferd, som de bare kan drømme om i sine egne hjemland. Livene deres må være et mareritt.

Tenk på det neste gang du ser en muslim i Norge.

Exit mobile version