Site icon Lykten

Den politiske sumpen inntar USA nok en gang

(Illustrasjon: Lykten.no).

I 2016 ble den politiske sumpen tatt på sengen av det amerikanske folket. Massemedia, de sosiale nettplattformene, akademia og den politiske eliten regnet ikke med en slik mobilisering fra folket. Du kunne se de sjokkerte ansiktene til programlederne på TV da Trump ble utropt som vinner.

En president som i sitt hjerte faktisk ønsket det beste for det amerikanske folket. Som jobbet utrettelig for både fattige og rike. For sorte og hvite. For de friske og svake. For den amerikanske drømmen.

Det skulle ikke skje en gang til.

Trump hadde sørget for at kvinner, afroamerikanere, latinamerikanere, krigsveteraner og syke hadde kommet seg tilbake i jobb. Økonomien skjøt til værs. Store selskaper som hadde flagget ut til den tredje verden kom tilbake. De som planla å legge ned fabrikker ble værende. Skatter og reguleringer ble senket og fjernet slik at vanlige middelklassefamilier igjen kunne puste ut etter mange tunge år. Det ble invitert til diplomatiske møter mellom Nord- og Sør-Korea, mellom Israel og deres tidligere fiender i Midt-Østen. Trump fikk NATO-landene til endelig å betale sin andel av alliansen. Han stoppet blødningen av milliarder av dollar til globalistiske prosjekter som ikke gavnet den vanlige amerikanske skattebetaleren. Og i motsetning til sine forgjengere i Det hvite hus så startet han ikke noen nye kriger eller invaderte noen land med massive sivile tap som resultat. Dermed ble det ingen Nobelpriser eller hyllest, slik hans forgjenger fikk. Trump startet byggingen av den svært etterlengtede muren mot Mexico. Ikke fordi man hatet nasjonens innbyggere, men for å stoppe den massive smuglingen av mennesker og narkotika som tar livet av tusenvis av mennesker hvert år. 80 prosent av kvinnene som passerer grensen ulovlig blir voldtatt. Barn blir kidnappet og brukt som pressmiddel fra menneskesmuglerne til å komme seg gjennom. Narkotikakartellene smugler tonnevis med narkotika over grensen som ødelegger det amerikanske samfunnet. Grensevakter blir drept. Det er dette som skal stoppes med muren. Som Trump sa, vi skal bygge en stor og vakker mur, med en kjempestor dør i midten der alle som lovlig kommer kan gå gjennom.

Les også: Trump avslørte venstresiden og massemedias hat og dobbeltmoral

Dette kunne ikke demokratene og republikanerne akseptere. De etablerte tunge partiene som hadde sittet ved makten i så mange år og har forsynt seg med penger og makt. De kunne ikke tillate at den vanlige amerikaneren skulle være i fokus og få en bedre hverdag.

Og i 2020 var de klare med både utrenskning på sosiale medier, politisk propaganda og valgjuks. Uansett hva Trump og det amerikanske folket ønsket, så skulle den dype politiske sumpen dra dette i land. De hadde tapt for mye penger og makt til at de kunne la dette gå fra dem en gang til.

God natt, Amerika. Det er mulig vi aldri ses igjen.

Hør Trumps avskjedstale her.

Og for de som har tre minutter. Her er en liste over Trumps politiske seire.

Exit mobile version