Site icon Lykten

Det flerkulturelle samfunnet er dødt – nasjonalstaten må gjeninnføres i Vesten

AVLYST. (Foto: Pixabay).

En ny afroamerikansk mann ble skutt av politiet i dag i USA. En ny by opplever opptøyer, plynding, hærverk og vold. Flammene står i været. De etniske og kulturelle organisasjonene har fått krutt i kanonen. Igjen. Massemedia heier på fra sidelinjen. Politikerne gnir seg i hendene og teller stemmer.

Sirkus! Brød! Blod!

Det begynner å bli kjedelig. Altså ikke kjedelig som at man kjeder seg på en regnværsdag. Men kjedelig som at man ønsker å bare skru alt av. Stille klokka tilbake til en tid der nasjonalstaten ennå eksisterte. Der den klare majoriteten i et land hadde samme etniske, kulturelle og religiøse bakgrunn.

Der man ikke tvang verdens mange raser, etnisiteter, religioner og kulturer på hverandre. Med makt. Med tvang. Som følge av politisk ideologi med bakgrunn fra terrorregimer og diktaturstater.

Dette skal ikke bli en lang kommentar med dusinvis av lenker og videoer. Det skal bare være en kort kommentar om de siste månedenes hendelser i Vesten.

Det er slutt. Finito. Game over. Sayonara.

Stikkordene du kan legge på minnet er: Rasisme, hvitt privilegium, slaveri, islam, koranen, mørkhudet, diskriminering, toleranse, inkludering, pride, LGBTQ, muslimer, hijab, afroamerikanere, Black Lives Matter, Antifa… ordene dominerer våre massemedier. Våre politikeres uttalelser. Vår offentlige hverdag. Det er som et tykt teppe over våre samfunn. Vi får ikke puste. Vi trenger luft.

Norge, SIAN, Bergen, Grønland Torg, ghetto, romfolk, 22. juli, Utøya, Profetens Umma, islam

USA, Black Lives Matter, Antifa, Minneapolis, Portland, Detroit, 9/11, Boston marathon, islam

Storbritannia, voldtektgjenger, Bradford, Luton, Sadiq Khan, Manchester Arena, Westminster Bridge, 7/7, islam

Tyskland, Rote Arme Fraktion, Berlin, julemarked, lastebil, terror, islam

Sverige, Rinkeby, Malmø, bomber, maskingevær, Stockholm, lastebil, terror, islam

Danmark, København, Nørrebro, ghettoer, Lars Vilks, Kurt Westergaard, terror, islam

Belgia, Brussel lufthavn, Brussel metro, jihadisme, IS, terror, islam

Nederland, Theo Van Gogh, Pim Fortuyn, Geert Wilders, Utrecht, terror, islam

Frankrike, Paris, Nice, Charlie Hebdo, Bataclan, terror, terror, terror, terror, islam

Om og om igjen. Konflikter. Uro. Terror. Mistro. Misære. Bitene går bare ikke sammen. Den flerkulturelle gryta har kokt over.

Det som skulle være et utopia. En fargerik smeltedigel. En drømmeverden. Det ble et mareritt. Ingen kommer overens med hverandre. Alle krangler om makt og posisjon. De som har flest poeng i etnisitet, hudfarge, religion, kjønn og seksuell legning er øverst. Når flere grupper krangler, kjemper og kriger om makt, innflytelse og dominanse i et samfunn, så råtner det innenfra. Alle drar i hver sin retning. Og blir sinte når ting ikke går deres vei. Folk stoler ikke på hverandre. Har ikke samme kulturelle bakgrunn. Felles historie.

Identitetsmarkørene er verdener fra hverandre. De er det av en grunn.

La oss reversere det. Få tilbake tryggheten vår. Fremtiden vår. La oss igjen bli en nasjonalstat. La hele Vesten få tilbake sine nasjonalstater. La verden fortsette å være mangfoldig. Hver på sin plass.

Ellers må sistemann slukke lyset.

Exit mobile version