Site icon Lykten

«F*** Trump» – grov hets og drapstrusler fra Madonna og kjente skuespillere under demonstrasjon

Her er videoen hvor Madonna roper ut «F*** you» til de som ikke er enige med henne. Ifølge rapporter skal sangerinnene ha sagt ordet F***, minst fire ganger og til slutt måtte CNN kutte live-sendingen fra hennes tale.

Neste ut var skuespillerinnen Ashely Judd, som leste opp et dikt og uttalte at Trump ønsker å ha sex med sin datter. (Vi beklager at legger ut slike videoer, men det er viktig at våre lesere faktisk ser hvor hinsides fatteevne disse menneskene faktisk er).

Kilde: Daily Mail

Ingen av dagens arrangører, deltakere, journalister, kjendiser, skuespillere, sangerinner eller andre har imidlertid valgt å demonstrere når tusenvis av barn og kvinner voldtas og drepes i Midtøsten av muslimske terrorgrupper. De var også stille da tusenvis av kvinner ble overfalt, mishandlet og voldtatt i Køln på nyttårsaften 2015. Og de er stille når jenter fanget i islam blir kjønnslemlestet, tvangsgiftet, slått og behandlet som halvparten så mye verdt som mannen. Dette skjer ikke bare i Midtøsten og Afrika, men over hele Europa, inkludert i Norge.

STILLE: Ingen Madonna, ingen Ashley Judd, ingen Marie Simonsen og ingen demonstrasjoner for kvinners rettigheter har forekommet på noen lignende skala som følge av kvinners behandling i muslimske land og kulturer. Heller ikke da over 1.000 tyske kvinner ble overfalt, seksuelt befølt og voldtatt i Køln på nyttårsaften i 2015. Da Donald Trump nevner ordet f*** under en privat samtale på lydopptak for 6 år siden, så våknet imidlertid massene til live i en innbilt massepsykose. Vi tror ordene dobbeltmoral og patetisk hører hjemme her. (Bilder: Kvinner i islam og misbrukt av muslimer).

Vi tar med denne til slutt fordi den klart viser hvor våre venstreorienterte journalister og medier befinner seg. Vi påpekte overfor Dagbladets mangeårige feminist og spaltist, Marie Simonsen, at hun var merkelig stille etter de massive overgrepene og voldtektene i Køln på nyttårsaften for ett år siden. Vi fikk da til svar at det var vanlig med slikt og at hun ikke så noe spesielt i det som skjedde. Denne gangen har hun imidlertid kommet seg på sosiale medier og deltar.

NÅ ER HUN HER: Marie Simonsen valgte å komme på banen under marsjen i Washington og mot Trump. 1.000 overfalte og voldtatte kvinner i Køln eller tusenvis av drepte kvinner i Midtøsten under muslimsk styre er derimot ikke verdt hennes tid. F*** Trump, Simonsen?

Les mer: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Les mer: Marie Simonsens og venstresidens hat mot hvite mennesker

Les mer: Marie Simonsens hat mot Donald Trump

Exit mobile version