Site icon Lykten

Facebooks algoritme fant at 90% av alt hatprat er rettet mot hvite mennesker og menn

(Illustrasjonsbilde / Pixabay / Lykten).

Det er Washington Post som skriver at et dokument fra april 2020 avslørte at 90 prosent av all «hatprat» som ble tatt ned av Facebooks (Nå Meta) algoritmer på sin plattform var negative, uttalelser og omtaler som var negative, viste forakt eller avsky mot hvite mennesker og menn. 

(Skjermbilde /Washington Post)

Dette gikk i mot narrativet fra massemedia, akademia og politikerne, om at det er mørkhudede og såkalte minoriteter som er mest utsatt for rasisme i det offentlige. Faktisk ble det hele handlet som en krise hos Facebook, da man forsto at hvis dette kom ut ville de bli utsatt for en massiv storm av kritikk og anklager om rasisme fra det politisk korrekte hylekoret.

Og de fikk rett.

Problemet for Facebook var at de hadde programmert algoritmene til å være «fargeblinde» og fange hat uansett hvilken retning det gikk. I flere artikler med ufattelig ordgyteri om «intoleranse», «hat», «minoriteter» og «strukturell rasisme», har blant annet den venstreekstreme avisen Washington Post krevd at man endrer algoritmene, slik at ingen skal få opp øynene for sannheten. Og Facebook bøyer av. 

Det innebærer at man skal endre algoritmene til å passe kravene fra venstresiden, og rangere hatpraten, og blant annet prioritere «hets mot homofile» over «hat mot menn». Hat og hets mot hvite mennesker og menn skal nå nedprioriteres og vil klassifiseres som «lav-sensitive», mens det samme hatet mot mørkhudede, såkalte minoriteter og homofile skal få høyere prioritet.

Nå jobber Facebook med å modifisere algoritmen slik at den tilpasses det som omtales som «strukturell rasisme i vårt samfunn», slik at det hele igjen kan passe den politiske ideologien og alle kan sove godt på natten.

Og slik kan man fortsette å terrorisere Vesten med kulturmarxisme, rasisme og hat mot hvite mennesker, godt hjulpet av de store sosiale nettplattformene.

Exit mobile version