Site icon Lykten

– Feministene har misforstått fullstendig

Leserinnlegg skrevet av Lise

Mange av de forbrytelsene vi hører om daglig på nyhetene (til og med i mainstream-media) blir begått av mørkhudede menn, eller endatil homofile menn (tenk på skyteepisoden som nylig hendte i USA der en svart homofil mann skjøt og drepte to journalister). Homofile og ikke-hvite anser feministene som undertrykte ofre, mens hvite menn anses som de evige undertrykkerne.

Når en hvit mann voldtar en kvinne, så blir feministene opprørt. De henviser til menns brutalitet mot kvinner, og de kjefter og smeller om den hvite mannens vondskap. Mange feminister er hvite, og på denne måten fjerner de seg selv fra den ene gruppen som faktisk er i posisjon til å hjelpe dem.

Kronikk: Feminismen og ødeleggelsen av kjernefamilien

Mens innvandrere fra voldsherjede land i tredje verden fortsetter å strømme inn i Norge og andre vestlige land, så øker antallet voldtekter. Men feministene tier stille om voldtektene som disse innvandrerne står bak. Plutselig betyr ikke kvinners rettigheter så mye likevel.

Hvorfor er det slik? Er det slik at feminister ser på rettighetene til innvandrere med voldstendenser som viktigere enn kvinners egne rettigheter? Spenner ikke denne tankegangen beina under feminismens eget formål som skulle være å gi kvinner makt og beskyttelse?

Når det kommer til ubehagelige situasjoner der innvandrere er voldelige eller truer med voldtekt, så er det ikke feministene som vi ser stiller opp for kvinners rettigheter i Europa. Det er hvite MENN, mennene som feministene elsker å slå ned på.

For eksempel, i en fersk sak der en somalisk innvandrer forsøkte å voldta en jente i Åsane nær Bergen, så var det ikke noen feminist som kom for å redde henne. Det var jentas kjæreste som forhindret voldtekten. Hvor mange andre voldtektsforsøk har blitt stoppet på grunn av nærværet til en stor og sterk mann? Mine damer, det er tid for å sette pris og ære nærværet av europeiske menn, heller enn å sparke etter dem og gi dem skylden for alle verdens problemer.

Jeg har derfor mine ord i behold når jeg slår fast at feministene har misforstått fullstendig.

Exit mobile version