Site icon Lykten

Godt Nytt År til alle våre lesere!

(Pixabay)

Facebook stopper spredning, Youtube sletter videoer, Twitter begrenser innhold… det var ikke like lett å drive ideelt og ha full adgang til sosiale medier i 2020, som det var i tidligere år. Sjefene for de store sosiale plattformene sa etter Trumps seier i 2016 at de ikke ville tillate at det skulle skje en gang til. De skulle innføre tiltak for å stoppe nasjonalister, patrioter og konservative politikere, velgere, nettsider, medier og politiske aktivister.

Og de har virkelig holdt sine ord. Sensuren og utrenskningen har vært enorm.

Lykten har merket at vi er utsatt for en nærmest full blokkering på sosiale medier. Ingen nye likes på Facebook. Spredning av innlegg er kvalt betydelig på redaksjonelt materiale.

Men vi når allikevel ut. Folk bidrar og sprer videre på sine egne kontoer. Folk engasjerer seg i kommentarfeltene. Og vi gir ikke opp. Vi holder ut. Og vi har planer om å både bygge ut og sette inn et ekstra gir!

Så fortvil ikke. Nye medieplattformer dukker opp og gir oss alle nye stemmer og muligheter til å dele vårt innhold. Og forhåpentligvis vil de store sosiale plattformene falle sammen som mange av deres forgjengere gjorde. Husker du Myspace? Det kan fort skje at Youtube og Facebook mister sin markedskraft. Ny teknologi…nye generasjoner med brukere. Mye kan skje og det kan skje fort.

Så sammen går vi videre i stormen. Og sammen skal vi seire!

Godt nytt år til dere alle!

Exit mobile version