Site icon Lykten

Gratulerer med dagen, president Trump!

(Pixabay)

I 2017 tok Donald Trump over presidentskapet fra Barack Obama. Etter åtte år med konstante kriger, invasjoner, avlytting av politiske motstandere og allierte i Europa, droneangrep på sivile, utflagging av store amerikanske selskaper og stigende rasemotsetninger i USA, skulle endelig en person ikke utpekt av elitene eller som var godkjent av globalistene innta Det hvite hus.

Men istedenfor å hylles av media og folket, gikk man i strupen på Trump. En mann som inntil da hadde blitt fremstilt i et positivt lys fra både media, venstresiden og demokratene. En suksessfull mann som alltid smilte og var tilgjengelig. En bedriftsleder som ansatte kvinner, minoriteter og krigsveteraner i toppstillinger på sine eiendommer og selskaper. Som vant priser for sin innsats for de svake, fattige og syke i samfunnet. Som donerte millioner av dollar årlig til gode formål. En ekte amerikansk helt.

Plutselig over natten var han blitt satan. Fordi han gikk imot eliten og globalistene. Han gikk imot lobbygruppene, milliardærene og «special interest»-gruppene som styrer hovedstaden og nasjonen med jernhånd. Han ville beholde industrien i landet istedenfor å sende dem til lavkostland med tusenvis av tapte amerikanske arbeidsplasser som resultat. Han ville avvikle ødeleggende sosiale programmer som hadde styrtet millioner av mennesker og familier ut i desperasjon, arbeidsledighet og fattigdom. Han ville filleriste hele systemet. Et system som hadde gjort mange mektige mennesker rike, men ennå flere fattige.

Karrierepolitikere på begge sider av politikken som hadde vært i maktsentrum i mange tiår opplevde plutselig at deres makt og livsstil var truet. En offentlig tjenesteperson som demokratenes Nancy Pelosi tjener et par hundre tusen dollar i året fra sin stilling, men har allikevel titalls millioner på konto. Obama har bygget seg en milliondollar-villa bak høye murer. Hvor kom pengene fra? Joe Biden har blitt tatt på kamera i det han presset utenlandske regjeringer i utbytte for millionstøtte. Barna til de sittende topp-politikerne håver inn millioner av dollar årlig fra gasjer og lønn fra styrer og selskaper de ikke har verken utdannelse eller kompetanse til å styre. Korrupsjonen er tung og dyp. Trump truer deres korrupte system.

Trumps inntog i Det hvite hus i 2017 skapte sjokkbølger langt inn i den politiske sumpen som har styrt Washington D.C i mange tiår. Den ene korrupte og styrte presidenten etter den andre har radbrukket USA  sosioøkonomisk og demografisk. Det USA vi kjenner fra etterkrigstiden er i dag en skygge av seg selv. Grunnloven spyttes på av store deler av etablissementet. Europeeren, som bygde nasjonen er i ferd med å bli en minoritet. Og den kommende etniske ikke-europeiske majoriteten hater og vil brenne ned hele nasjonen. Med demokratene som heiagjeng for stemmene deres.

Mot dumhet kjemper selv gudene forgjeves. Men Trump forsøker iallefall. Og for det hates han av etablissementet, demokratene og media. Gratulerer med dagen, president Trump!

Exit mobile version