Site icon Lykten

Hater regjeringen nordmenn?

Finnes det ingen grenser for mye selvpisking og selvhat mot Norge og det norske folk våre folkevalgte politikere klarer å presse ut av hodene sine?

Nylig lanserte regjeringen sin «Handlingsplan med 50 tiltak mot rasisme og diskriminering».

Virkelig?

VIRKELIG?

Det holder ikke at nordmenn er to tiår unna å være i minoritet i sin egen hovedstad? Vi er det i et halvt dusin bydeler allerede. Jødiske forstandere, muslimske imamer og humanetikere står på rekke og rad og fordømmer alt som er norsk. Vår kultur. Vår historie. Vårt folkeslag. Vår nasjon.

Men det holder ikke. På barrikadene finner vi også de folkevalgte politikerne. Her skal det norske samfunnet radbrekkes, minimeres og hjernevaskes i høyt tempo. Diktatur-stater som Nord-Korea er nok imponert over hvordan det norske folket passivt godtar det hele. 

Tiltakene og planene fra regjeringen er like mange som de er sinnssvake. For ikke å snakke om vage og subjektive.

«Rasisme», «Ekstremisme» og «Hatefulle ytringer». Hva i helvete er det, så lenge det ikke berammes av norske lover, men skal bestemmes fra en skokk inkompetente karrierepolitikere som knapt vet hvilken dag det er i uka? Som en værhane alt ettersom hva som ikke er politisk korrekt akkurat den dagen? I dag er jo Pippi Langstrømpe og Tintin ansett som rasistiske og fjernes fra bibliotek og filmarkiver. Disney må legge ved advarsler om «gammeldagse holdninger» når de viser sine klassiske tegnefilmer. Ordet jul utelates fra skoler fordi det ekskluderer de nyankomne. Luciafeiringer avvikles fordi de «ikke hører med til tiden lenger». Eksemplene er mange på at våre samfunn beveger seg i en farlig og ideologisk totalitær retning.

Politikerne snakker  i forbindelse med handlingsplanen om «frihet og rettferdighet», men hadde ikke identifisert dette om det landet på hodet deres som en murstein. De sier i praksis at mørkhudede, muslimer, jøder, ateister og LGBTQ-bevegelsen utgjør en høy-kaste i det norske samfunnet. Der hvite, etniske og kristne nordmenn er nederst. Du som etnisk nordmenn er skyldig til det motsatte er bevist. Og selv da er du skyldig på grunn av hudfargen og privilegiene dine. For selv om Norge har åpnet våre grenser på vidt gap og gitt hele verden adgang til vår velferd, vårt helsevesen, vårt utdanningssystem og vårt demokratiske samfunn – så er det bare ikke godt nok. Vi har ikke bøyd oss selv langt nok ned i støvet. Vi har ikke gitt avkall på våre egne rettigheter og tradisjoner nok. Vi må rett og slett akseptere at Norge ikke lenger er nordmennenes land. 

De siste tiårene har nordmenn daglig blir skjøvet ut av utdanning, arbeidsliv og velferden. Eldre blir stuet vekk, mister varm mat, matlevering, dusj-tider og rettigheter. Lærere på skoler i storbyene ringer alarm om «æreskultur, vold og trusler» blant elevene. Den norske arbeiderklassen har blitt presset ut av tusenvis av arbeidsplasser innen bransjer som transport, restaurant- og butikk, håndverk, taxi, renhold og statlige institusjoner som Posten og Nav. Det er månedslange ventetider på psykisk helsevern, operasjoner og behandling. Hundrevis av nordmenn har blitt slått og sparket ihjel på gater og torg av innvandrere, uten en eneste politiker eller rosetog i syne. Narkotikaen flommer inn i ungdomsmiljøene via kriminelle nettverk fra Balkan. Vi har hatt ransbølger der barn helt ned i 10-års alderen blir slått og fraranet jakker, sko og mobiler i bysentrum. Overgriperne er de samme som nå skal beskyttes av regjeringen. Norske kvinner må ha egne rosa drosjer for å komme trygt hjem fra julebordet og voldtektsalarmer deles ut av hoteller til gjester i Oslo. Dette er virkelig toleranse og inkludering!

Men det er altså innvandrerne som skal beskyttes og få en høyere status i lovverket. Fordi nordmenn visstnok er rasister og hater innvandre. Det gjennomsyrer vårt samfunn ifølge den politiske eliten. Den norske politiske eliten. Vi ansetter ikke innvandrere nok i våre firmaer. Vi gir dem ikke alle våre hus og leiligheter til leie raskt nok. Vi overgir ikke alle våre tradisjoner og skikker for å tekkes innvandrernes egne tradisjoner og skikker raskt nok

Og med millioner av skattekroner i ryggen skal man selvsagt opprette et «nasjonalt kompetansesenter» sammen med Politidirektoratet. For det er nemlig store penger å tjene i «hat-bransjen». Bare spør Antirasistisk senter, HL-senteret og deres følgesvenner på ytre venstre som ruller i millioner og fine adresser.

Hva er «ekstremisme»? Hva er «hat»? Hva er «rasisme»?

Undertegnede kan glatt argumentere – overbevisende – for at jeg har blitt utsatt for ekstremisme, hat og rasisme av de samme politikerne som nå hyler opp om handlingsplaner mot akkurat dette. Jeg har til og med stingene som beviser det.

Jeg har blitt fremmedgjort i mitt eget nærmiljø gjennom masseinnvandringen. Jeg har blitt spyttet etter, slått etter, drapstruet og kalt rasistiske ord av mørkhudede (hovedsaklig muslimske) mennesker. Jeg har blitt trakassert av politiet fordi jeg elsker landet mitt litt for mye. Fordi jeg har hatt norsk flagg i bilen. Fordi jeg har kjempet mot totalitære ideologiers inntog i Norge. Jeg vil tro dette vil gå under regjeringens nasjonale handlingsplan? 

Nei. Fordi de nye tiltakene kun gjelder ikke-etniske nordmenn. Muslimer. Jøder. Og de som velger å stå utenfor det normale samfunnet. De beskyttede høy-kastene. Her skal det være gay-parader med dildoer og g-strenger åpenlyst foran barn på Karl Johan. Det arrangeres alternative 17. mai-feiringer med eksotisk mat og musikk for de som ikke føler seg hjemme med bunader og norske tradisjoner. Statsstøttede NRK innfører kjønns- og innvandrerkvotering for ansettelser. Skoler starter seksualundervisning og deler ut kondomer på barneskolen. Har jeg glemt noe? Det er lett å bli svimmel.

Poenget er at den nasjonale handlingsplanen er subjektiv og uten rettsprinsipper. Loven skal være lik for alle, uansett hvem som sitter med makten på Løvebakken. Men med dagens totalitære sprang med vage uttalelser om «hat» og «ekstremisme» så blir linjene visket ut og gråsonen innført.

Ved å innføre politisk korrekthet som rettsstreng, tillater man at det blir tilfeldig hvem som havner i myndighetenes klør, avhengig av hvilken politisk retning som sitter med makten til enhver tid. Tenk deg en statsminister fra ytre høyre, som viderefører Trine Skei Grandes nasjonale kompetansesenter fra sitt ytre høyre politiske og moralske ståsted. Da ville venstresiden hylt opp om «islamofobi» og «antisemittisme», samt kalt det hele «fremmedfiendtlig» og «rasistisk». For da ville nettopp venstresiden, muslimene, jødene og de homofile blitt anklaget for «rasisme», «hat» og «ekstremisme». Ser du bjelken i øyet, Grande? Eller er du for opptatt å rulle i kornåkeren med 17-åringer? 

Men så lenge det er dagens tolerante og inkluderende regjering (som jeg altså personlig mener er alt annet enn nettopp dette) som står bak tiltaket og det er nordmenn som blir slått med feiekosten, så er det et kjærkomment tiltak som hylles av media og akademia, og overøses med titalls millioner i skattefinansiert støtte. Og med politiets «hatgruppe» på slep, klare til å brukes mot gamle norske damer som skriver ut sin frustrasjon mot islamiseringen av Norge på Facebook.

Slikt blir det ikke et bra samfunn av.

Exit mobile version