Site icon Lykten

Hatet mot nordmenn fortsetter

De store sosiale mediene og massemedia skriver ofte om ytringsansvar, kampen mot rasisme og hat i samfunnet. Men en spesielt type hat unnslipper søkelyset. Hatet mot urbefolkningen i Vesten. Hatet mot nordmenn og og det norske samfunnet. Vår kultur. Vår historie. Vår etnisitet. Hver dag blir etniske nordmenn utsatt for hat og rasisme på skolegårder, på gaten og i arbeidslivet, uten at det får noen som helst oppmerksomhet.

Noen ganger er hatet åpenlyst. Andre ganger skjer det bak ryggen på nordmenn. Et falskt smil. En ironisk kommentar. En nedlatende holdning. Ofte grov og langvarig vold. I verste fall drap. Og hatet og rasismen legitimeres av norske myndigheter, media og akademia. Av statsstøttede organisasjoner som lever av å finne hat og rasisme fra det såkalte majoritetssamfunnet mot minoritetene. Ikke sjelden må denne fabrikkeres for å rettferdiggjøre de mange titalls millionene i offentlig støtte.

Et sted der hatet mot Vesten og mennesker med europeisk opphav lever i beste velgående er på internett. Der Facebook, Google, Youtube, Twitter og Instagram har klare regler for rasisme og hatprat, så benyttes ikke dette regelverket når hatet går mot europeere. Innleggene får stå. Brukerne blir ikke suspendert eller får sine kontoer slettet. Faktisk får brukerne av grove rasistiske innlegg såkalte blå verifiseringsmerker etter navnene sine, som legitimerer rasismen. Mer tydelig kan ikke dobbeltmoralen bli.

Du kan selv se de få eksemplene vi har funnet i denne artikkelen på hatet og rasismen som får leve uten sensur eller reaksjoner fra de sosiale mediene eller kritikk fra norske myndigheter. Det kalles ofte for «Det gode hatet», der man lever i et tankeunivers der rasisme mot europeere ikke eksisterer, men heller aksepteres. Promoteres. Faktisk er det et helt normalt argument fra de samme organisasjonene og menneskene som påstår at vi har et problem med hat og rasisme i Norge i dag. Rasismen går nemlig bare en vei. Fra de omtrent 3.7 millionene nordmennene mot de 5-6 milliardene ikke-europeerne på jordkloden vår.

En av de største pådriverne av hatet og rasismen mot hvite mennesker er statsstøttet media, regjeringen og en stor overvekt av hvite, kvinnelige akademikere og journalister. De hater sin egen etniske opprinnelse og hudfarge, og er ikke skamfulle over å angripe nordmenn med full kraft i sitt daglige virke. Propagandaen og hjernevasken fra barnsben av har fungert perfekt. Vi ødelegges innenfra.

Denne rasismen og hatet mot den norske urbefolkningen, og påstanden om at kun ikke-europeere kan utsettes for rasisme, avslører en farlig dobbeltmoral. En dobbeltmoral som har ført til legitimering av overfall, vold og politisk forfølgelse av uskyldige mennesker. Politiet i Skandinavia opererer nå med en ny teori kalt «Dominansekriminalitet», der ikke-vestlige gategjenger spesifikt går etter hvite barn, kvinner og menn kun for å dominere dem. Vise sin etniske og kulturelle overlegenhet med trygghet i at samfunnet aksepterer det.

Dette er en utvikling som har kommet i kjølvannet av tiår med venstreorientert propaganda og kulturmarxisme, der innvandrerne ser at Vesten hater seg selv. Der norske myndigheter pågriper og fengsler de som kjemper for sine rettigheter som urbefolkning. Der norske medier henger ut og trakasserer de som snakker opp mot utviklingen og folkemordet. Da flyttes grensene for hva som er tillatt å gjøre mot disse menneskene. Nordmenn blir lovløse i sitt eget land. 

Værsågod kjære leser; del 1 av 4 – Norske medier:

Dette er skjembilder fra et lite utvalg av norske medier det siste året alene. Hadde vi lagt ut alt vi sitter på ville det blitt hundrevis av dem. Lenkene fra skjermbildene ovenfor er som følger:

Exit mobile version