Site icon Lykten

– Hvite som ikke vil ha sex med svarte er rasister

Skrevet av Thorgrim Bredesen

Det er mange nordmenn som spør seg hva som egentlig foregår i hodet på, tilsynelatende, friske og oppegående mennesker i maktposisjoner som ser ut til å gjøre hva som helst for å undergrave sine egne nasjoner.

Hva får norske journalister, byråkrater, politikere og andre samfunnsaktører til å ville ødelegge og undergrave nasjonen Norge ved å tillate masseinnvandring fra den tredje verden? Hva får de samme personene til iherdig å jobbe for å fremme fremmede kulturer i Norge, samtidig som de håner og undergraver norsk kultur? Hvorfor skriver riksmediene side opp og side ned om «rasistiske» overfall mot innvandrere, samtidig som de knapt nevner de mange grove volds- og voldtektssakene begått av innvandrere mot nordmenn? Saker som i svært mange tilfeller avgjort kan klassifiseres som rasistiske.

Universitetene

Felles for nesten samtlige av disse maktpersonene er at de har høyere utdannelse innenfor humanistiske fag med hovedvekt på samfunnsvitenskapelige fag.

Mange av de mest ihuga multikulturalistene vi har i Norge har enten studert statsvitenskap, sosialantropologi, sosiologi, kriminologi, psykologi, internasjonale studier eller de har tatt lærerutdanning.

Studier som i stor grad setter teorier over fakta og idealisme over realisme.

Og studier som i mange tilfeller har professorer med bakgrunn i de gamle 68ernes tanker om «væpna revolusjon» og medlemskap i AKP-ml.

Gammelkommunistene har utdannet et vell av journalister, byråkrater og politikere som i dag sitter i ledende samfunnsposisjoner.

Utlandet

Det er derimot ikke bare i Norge hvor høyere utdannelse har hatt en konstant venstredreining. Norge er i stor grad influert av de store universitetene i USA, England og Tyskland.

La oss først se på en studie utført ved universitetet i New South Wales, i Australia.

Australia

Hvis du er en hvite kvinne eller hvit mann som bare vil ha sex med mennesker fra din egen rase; da er du rasist!

Samantha Allen ved fakultetet for kjønnsforskning ved universitetet i New South Wales, hevder på bakgrunn i en studie, “Is Sexual Racism Really Racism”, at det å ha seksuelle preferanser når det gjelder valg av partner, er rasisme.

Kan vi ane konturene av den neste store antirasistiske kampanjen?

USA

I en annen studie, utført ved universitetet i Illinois (USA), vises at et rom full av hvite mennesker kan oppfattes som mikro-aggresjon for svarte og minoritetspersoner.

I følge studiet, «Racial Microaggressions», føler minoriteter ubehag og at de ikke er velkommen når de går inn i et rom, hvor de er en av få eller den eneste personen som ikke er hvit.

For å få bukt med problemet foreslår de som står bak studiet at skolen iverksetter drastiske tiltak.

Skolen må kreve at alle studenter fullfører en «generell kursutdannelse om rase, hvitt privilegium og ulikhet i USA», i tillegg til «både et kurs i ikke-vestlig kultur og et amerikanske-mennesker av farge kulturkurs». Skolen må også fundamentalt forandre læreplanen for å sikre at en tredjedel av alle fagene på skolen«inneholder workshops, kurs, kampanjer og brosjyrer om inkludering og mangfold, for å hjelpe studentene til å identifisere når det forekommer rasistisk mikro-aggresjon». Det må også lages et «slagord eller språk» som for eksempel «Rasisme Alarm» som kan brukes når de opplever mikro-aggresjon. I tillegg må det utvikles «mekanismer så elevene kan rapportere det de oppfatter som mikro-aggresjon».

Dine barn

Hvis din unge og håpefulle skal avgårde til universitetet for å ta høyere utdannelse, kan det kanskje være på plass med litt faderlige eller moderlige råd på veien. For eksempel: Ikke ta alt det professoren din forteller eller lærer bort for god fisk.

Relatert:

Exit mobile version