Site icon Lykten

Hvordan kuppe Vesten?

(Pixabay)

Deres lenge ferdigtygde kupp-planer ligger i til dels usminket utgave åpen for offentligheten. Som Agenda 2030-planene – endog fritt ute på Regjeringens hjemmesider. Og den altoverveiende hjernevaskede velgerskaren sover sin dypeste søvn.

Reprise

Kuppmakerne har ved hjelp av sine villede, egengenererte kriseutspill klart å svimeslå en lydig befolkning på en historisk måte. Ja vi må tilbake til forbildet under Tysklands mellomkrigstid for å finne opptakten til det vi nå kan forvente.

Og da er det jo bare å se seg tilbake for å se hva reprisen vil by på. Same shit – new wrapping. For når de tidligere velfungerende vestlige demokratiene frarøves frihet gjennom menneskelagde «pandemier», maten blir borte når man vil nedlegge landbrukene på grunn av «klima», folk dør av kulde og sult fordi til nå livgivende energi strupes og forbys, samferdsel og industri kveles, ytringsfrihet kontrolleres av myndighetene og «nazifiseres» og den som mukker blir rettsforfulgt av håndplukkede påtaleledere beskyldt for «statsfiendtlig virksomhet» – ja da kan du være sikker på at definitivt siste kapittel kommer.

Eliten venter på opprøret

Og det er at all denne hinsides djevelskapen vil føre til fysisk opprør blant utagerende innbyggere som våkner av dvalen når verden rundt dem raser. Paradoksalt nok er det nettopp dette globalarkitektene har forutsett og venter på. Heimevern med våpeninnehav i hjemmene av den jevne borger er nemlig for lengst avviklet, til fordel for nøye hjernevaskede polititropper som uten problemer vil ta seg av opprørerne.

Politistaten kommer

Opprøret vil derimot gi politikerne akkurat den muligheten de har ventet på for «til folkets beste» å innføre ferdigtygde fullmaktslover – til nå unndratt offentlighet. Da er politistaten et irreversibelt faktum, og siste rest av jobben med å konvertere nasjonene til globalstyrte, multikulturelle «regioner» er i havn. Politistaten gir overvåkningen av den enkelte borger anledning til i stillhet, uten offentlig oppmerksomhet, å fjerne ethvert individ eller gruppe uten lov og dom.

Nøye regissert

Det er ikke lenger enn åtti – 80 – år siden tyskerne underla seg deler av verden på nesten nøyaktig denne måten. Når noe vralter som en and, kvekker som en and, flakser som en and, svømmer som en and og faktisk ser ut som en and – ja da vil de fleste formode at det de har foran seg tilhører anatidae – andefamilien. Da skal det heller ikke store livserfaringen til for å se at det vi nå opplever fra myndighetene i hele angloamerika er nøye regissert.

Monopol

For intet er nytt under solen. Det som kan skje og har skjedd vil garantert skje på ny. De fleste verdensrikene opp i gjennom tidene har eksistert rundt 250 år før folket forgikk i egen velstand. Kulturelt er således hele vår kultur nå nådd den somnambule rem-fasen. Dette er grunnen til at et lite mindretall av ekstremister har inntatt alle lederposisjoner i samfunnet og spiller «Monopol» mot «sammensuriet» på ordentlig. Sover DU også?

Exit mobile version