Site icon Lykten

Joe Bidens velgere feirer med vold og drap – slår Trump-dukker

Hva sier ikke glede og lykke over en politisk valgseier mer enn å sparke, slå, brenne og vandalisere dukker, bilder og avkappede dukkehoder av den sittende presidenten? Venstresiden er selv hva de påstår andre er. Projiseringen og skremselspropagandaen om voldelige og anti-demokratiske republikanske velgere eksisterer kun i deres eget hode. 

Samtidig som Joe Biden snakket om at landet må komme sammen og forenes – kort tid etter at han sammenlignet Trump med Hitler – valgte hans velgere en annen måte å feire på. En av demokratenes ledende marxistiske stjerner, Alexandria Ocasio-Cortez, skrev på sin Twitter profil at man skulle begynne å «lage lister på Trump-tilhengere». 

Kort tid etter at massemedia utropte Biden til vinner av presidentvalget begynte hatet og volden å vise seg på gatene. 

Den avdankede komikeren Kathy Griffin repostet dette bildet på sin Twitter-profil nylig. Hun har beholdt kontoen sin. 

Trump Derangement Syndrome eksisterer i høyeste grad hos skandinaviske massemedier og offentlige debattører. Hos en kvinnelig svensk journalist og prest røyk det imidlertid noen ekstra sikringer denne gangen. 

Og ingen demokratisk feiring og folkesamling finner sted uten et drap. Eller de tredve-noenting som har blitt drept under demokratenes opptøyer i Seattle, Portland, Minneapolis, Austin og andre amerikanske storbyer siden sommeren.

Etter publisering kom denne inn. Klarere kan det vel ikke sies. «Vi må brenne ned det republikanske partiet. Jevne dem. Hvis det er overlevere så vil de kjempe på nytt». 

Exit mobile version