Site icon Lykten

Kjære Aftenposten – HVEM sto bak terrorangrepet i New York?

Hvorfor er norske medier så fryktelig redde for å fortelle at såkalte minoriteter, mørkhudede, jøder og muslimer står bak terrorangrep? Hvis det er hvite, heterofile, kristne og politisk aktive på høyresiden som står bak kriminelle handlinger, så settes dette helst inn i overskriften. Og deretter markeres dette tydelig i artikkelen med både omtale av hudfarge og politisk tilhørighet, sånn at ingen kan misforstå det.

Hvit hud = Hat = Terror

Men terrorangrepet mot en hanukka-feiring hos rabbiner i New York er renset kjemisk for alle omtaler av hudfarge, religion og politiske motiver. Fem personer skal ha blitt hugget med machete på lørdag kveld. Ingen av ofrene døde av skadene. Gjerningsmannen skal ha blitt pågrepet senere av politiet og er nå i arrest.

Man kan ikke trekke noen annen konklusjon for stillheten om hans hudfarge og politiske bakgrunn, enn at gjerningsmannen var sort. Afroamerikansk. Og da slår medias umoralske og ideologiske regelverk inn. Man omtaler kun hvite og europeiske massemordere og terrorister med deres hudfarge og etniske opphav. Ikke nok med det, man kan male med en så bred pensel man bare vil, og inkludere alt som krabber og går på den politiske høyresiden som endel av gjerningsmannens meningsunivers.

Som i går, så også tidligere i desember

Og for å slå det ordentlig inn, så rapporterer Aftenposten (og NTB) at lørdagens angrep var det siste i en rekke lignende saker som har blitt rettet mot jøder i New York-regionen den siste tiden.

Blant annet avsluttes gårsdagens nyhetsartikkel om terrorangrep med omtale av følgende sak fra 10. desember:

Tre mennesker ble 10. desember drept i et skyteangrep inne i en jødisk matbutikk i Jersey City. En person og to politifolk ble såret. Like før angrepet ble en politimann skutt og drept på et gravsted like i nærheten. De to antatte gjerningsmennene ble begge skutt og drept av politi.

Også her valgte Aftenposten å helt utelate både gjerningspersonenes hudfarge, religiøse og politiske bakgrunn – og motiv. Så da gjør vi det for dem da. Igjen. Og igjen. Og igjen.

Jersey City shooting suspects David Nathaniel Anderson and Francine Graham are pictured in undated photos released by the office of New Jersey Attorney General.

Afroamerikaner med terrorangrep mot jødisk forsamling – hvem får skylden?

Og for å vise hvor hardt det sitter inne med å skylde på hvite mennesker for alt – og da mener vi absolutt alt – inkludert andre etnisiteters hat mot hverandre, så kan du lese følgende innlegg på sosiale medier etter terrorangrepet mot hanukka-feiringen i New York i går:

VERIFISERT TWITTER-BRUKER: Når mørkhudede angriper jøder så faller skylden selvfølgelig på «hvit makt» ifølge verifiserte brukere på den politiske venstresiden.
(Skjermbilde/Twitter)
Exit mobile version