Site icon Lykten

KOMMENTAR: Hvorfor er din hudfarge, ditt kjønn og din seksualitet viktigere enn din personlighet for venstresiden?

«Jeg har en drøm at mine fire små barn en dag vil leve i en nasjon hvor de ikke vil bli bedømt for sin hudfarge, men av innholdet i deres karakter. Jeg har en drøm i dag!»

Setningen ble uttalt av den fargede borgerrettighetsaktivisten Martin Luther King Jr. under en tale i 1963, og er i dag en av de mest brukte og aktuelle uttalelsene i moderne historie.

Vi skriver i dag oktober 2018, men ordene til Martin Luther King Jr. er kastet i søla og vasket vekk av regnet ned i kloakken. Av venstresiden som hyllet ham. Det siste og beste eksempelet er hekseprosessen mot Brett Kavanaugh i USA, som i dag mest sannsynlig blir tatt opp som høyesterettsdommer. Falske anklager, hans hudfarge, hans kjønn og hans religion blir brukt mot ham. Og til og med mot politikere som stemmer for ham. Ting de ikke kan noe for eller bør skjemmes over.

Hvis King Jr. hadde levd i dag og opplevd hvordan demokratene, feministene og venstresiden oppfører seg i dag hadde han nok grått og kastet hodet i hendene av fortvilelse.

For der hans ord ga håp om en fremtid der alle mennesker behandles likt uavhengig av hudfarge, kjønn eller seksuelle identitet, så har demokratene og venstresiden i dag valgt Adolf Hitlers ord og politiske verdenssyn. 

Nå skal man nemlig ikke dømmes for sine ord og handlinger, men på bakgrunn av ting man ikke kan bestemme over selv. Hvor man er født, hvilken etnisitet man har og hvem man elsker.

Venstresiden dømmer i dag personer kun på bakgrunn av disse egenskapene, uansett om personen er «uskyldig» eller før man vet noe om dem.

Og når en slik oppførsel og politikk har støtte fra akademia, media og politikere med makt – ja, da har man kommet til et skremmende og utrygt samfunn å oppholde seg i.

Les også: Frieord ser på venstrehatet – rasismen mot hvite mennesker

Les også: Hvorfor er det så populært å hate hvite mennesker, hvit kultur og hvit historie?

Exit mobile version