Site icon Lykten

Koronakrisen har vist at storbyene bør avvikles

Storbyer og tett befolkede områder bør unngås i det moderne samfunnet. Spesielt når man opplever kriser av ulike slag. (Foto: En tom grossistbutikk i California, USA / Lykten.no).

Med koronakrisen så viser storbyene hvorfor de ikke er mer enn tomme, livløse skall. Ingen matjord, ingen matnæring, ingen naturlige livskilder. Bare massive boområder som legges øde innen en måned etter en krise. Mange av innbyggerne er overvektige, feilernærte, syke og eldre. Storbyen er dødens venterom.

Koronakrise. Finanskrise. Naturkatastrofe. Ha det bra, storbyen. 70-90 prosent av innbyggerne vil dø innen 2 – 12 uker hvis samfunnet slutter å fungere. Sult, sykdom, selvmord og drap. Det er best å komme seg ut først som sist. For disse krisene ser ut til å komme regulært nå. Jo større byer, jo flere døde. Hva skjer når nærbutikken din går tom for mat? Når apoteket ikke har flere medisiner igjen? Når sykehuset er fullt eller stengt? Når en stor mengde bedrifter, firmaer og butikker går konkurs etter to måneder og titusenvis mister jobben?

Hvorfor ønsker da våre politikere og rødgrønne/blåblå regjeringer å bygge ut alle byene våre? Skape enorme bomaskiner hvor folk bor som sild i tønne. Et samfunn der man er avhengig av myndighetene for å overleve. Fra maten på bordet til arbeidsplassen. Meningsløse jobber i en meningsløs hverdag, hvor man får panikk om internett forsvinner. Det er en oppskrift på katastrofe.

Hvorfor ikke desentralisere og sørge for å spre makt og myndigheter utover det ganske land? Det vil begrense både dødsfall og skadeomfang ved et nasjonalt eller internasjonalt sammenbrudd. Hver by og bygd ville vært selvstendige med sykehus, politi, brannvesen og lokale myndigheter. Man kunne avgrense og hjelpe hverandre i betydelig større omfang. Arbeidsplassene ville vært mer betydningsfulle og naturlige.

Når en storby som Oslo først går under så er det mil eller mil med betongjungel, høyblokker og Europaveier før man i det hele tatt kommer seg ut. Hundretusenvis av mennesker fanget. Og utenfor storbyene kommer man til små satelittkommuner med pendlerne som lever av å være i nærheten av byen, som også de går med i katastrofen. The Living Dead blir virkeligheten. Og det er ubehagelig nærme i de større befolkningstette byene i Vesten allerede etter koronakrisen.

TOMME BUTIKKHYLLER: Slik ser det ut i den mest folkerike delstaten i USA, California i dag. Tror du det er bedre å bo her eller i en mindre befolket, etnisk homogen delstat? (Foto: Lykten).

Oslo ryker først

I Nettavisen står det at Oslo kommune går med 2.4 milliarder i underskudd etter kun et par måneder med viruskrise. Man må ha hjelp. Krisepakker. Men hvor kommer pengene fra? Hvem skal betale alt tilbake? Det snakkes om å øke skatter og avgifter. Så langt har 45 Osloborgere dødd som følge av koronaviruset. Førtifem. De stengte ned hele hovedstaden og kongeriket Norge for 214 mennesker, fordelt over hele landet. Myndighetene ønsket utvidede fullmakter for å kontrollere samfunnet. De tester oss.

(Skjermbilde/VG)

Hvorfor innførte man så drastiske tiltak? Tallene for influensadøde er jo betydelig høyere årlig enn de som har dødd av såkalt koronavirus. Og nå snakkes det om at man tillegger koronaviruset som dødsårsak, selv om det i svært mange tilfeller ikke var den utslagsgivende årsaken. Alle med hjerteproblemer, luftveisproblemer, kreft, lavt immunforsvar og alderdom har fått koronavirus på dødsattesten sin. Her er det noe som ikke stemmer.

Har frykten og hysteriet rundt koronakrisen vært overdrevet i forhold til hva som faktisk har skjedd? Har media, politikere og WHO skapt en uforholdsvis stor angst enn det man har hatt grunn til? Ja, de finnes mye som tyder på det.

Hvert år dør 40.000 nordmenn av alle årsaker. Mellom 900 og 1.400 dør årlig av influensa, langt de fleste over 60 år gamle. i 2017 døde over 1.700 mennesker av influensa, som er dobbelt så høyt som en gjennomsnittssesong, skrev avisa Nordlys den gangen. Ingen massive tiltak eller karantener ble innført da.

Norge er stengt ned pga disse tallene. (Skjermbilde/VG)

Det er på tide for den jevne nordmann å starte planleggingen med å flytte fra storbyene, om det er Oslo, Bergen eller Trondheim. Finn en by eller kommune med lavt folketall som er mest mulig selvforsynt. Med direkte adgang til naturen utenfor døren din. Sørg for å ha nok av alt for å overleve i tre måneder. Grav ut en brønn for tilgang til vann. Ha en liten grønnsakshage. Lær å kjenne naboene dine. Bidra aktivt i lokalsamfunnet. Handle hos den lokale bonden. Og slett dagsavisene fra nettleseren din. Da er du betydelig tryggere enn i en storby, uansett hva som skjer.

Da kan eliten og globalistene, med media, politikerne og WHO i lomma, tromme opp så mange kriser og virus de bare ønsker. For det er kun i storbyene folk lever i frykt og terror, og det er derfor våre politikere ønsker dem velkomne. Med massemedia som heiagjeng på tribunen.

Exit mobile version