Site icon Lykten

Løgner, bortforklaringer og retrett – norske medier og politiet er en vits

(Skjermbilde/Youtube)

Hvor går et samfunn som tillater pøbel å regjere gatene? Som tillater angrep på politiet og lovlige demonstrasjoner? Hvor massemedia er på lag med pøblene og kritiserer de som ønsker å benytte seg av sine demokratiske rettigheter?

SIANs taler Fanny Bråten ble brutalt sparket av en venstreekstremist og islamist, selv omringet av gjerder og politi med hunder. Politiet fikk biler og utstyr ramponert og ble kastet steiner og jernstenger på. Kun en dagsavis viste bilde av Bråten i det hun lå skadet på bakken. NRK er verst i klassen. De kunne like godt ha vært i en helt annen by og skrevet saken fra et rødtgrønt ungdomshus. «Motdemonstranter», «Ødelegger for kampen mot rasisme», «mindre gruppe demonstranter», «Ungdommer», «En del ungdommer», «Islamsk råd i Norge sier…», «Dette vil ødelegge for minoritetsbefolkningen», «Overdreven makt fra politiet».

Les også: LIVESTREAMING: SIANs stand i Oslo i dag

Politiet

Hva gjorde de? Trakk seg tilbake. Rømte. Redde for dårlig omdømme om de kontrollerte situasjonen, og den ville og voldelige mobben. Hva vil en vanlig norsk skattebetaler si når de ser dette på skjermen? De som vitnet dette selv på sidelinjen i Oslo sentrum i går? Eller på Furuset, Mortensrud, i Trondheim, i Bergen…

Politiet flykter, massemedia unnskylder og vårt demokrati eroderes.

Det er en bananrepublikk. Det er Norge i 2020.

Exit mobile version