Site icon Lykten

Masseinnvandringen setter spor – NRK: «Kvinner er redde for å gå hjem alene i mørket»

ER DU SOM KVINNE KLAR TIL Å LØPE FRA POTENSIELLE OVERGRIPERE I NORSKE STORBYER? (Foto: Illustrasjonsbilde / Pixabay).

NRK-journalistene Frida Ravna Rømo og Kristi Hoel har laget en politisk korrekt artikkel om hvordan kvinner i Norge, og da i særdeleshet i hovedstaden Oslo ikke føler seg trygge på kveld- og nattestid. På grunn av menn.

Fra NRK: 

– Det er ingen behagelig følelse å gå hjemover på natta. Du føler deg utrygg, hjertet hamrer og du har en vond klump i magen.

Dette gjør også Marie Røri Lillesæter. Når hun drar på utesteder i Oslo tar hun med seg en veske med klær hun kan skifte til før hun går hjem. Hun har også med seg komfortable sko som passer bra til løping.

– Det gjør det lettere å komme seg fort unna hvis det skulle skje noe. Man gjør også seg selv mindre synlig, sier hun.

Men hvem er det Marie Røri Lillesæter egentlig vil løpe fra? Ola? Per? Hans? Nei, undertegnede vet etter mange år som vekter og transportarbeider i hovedstaden på kveld- og nattestid at navnene er betydelig mer eksotiske enn det.

Men slikt kan man jo ikke nevne i artikkelen eller relatert til utviklingen i vårt en gang så trygge land. Våre mødre og bestemødre kunne gå trygge som barn og unge i både hovedstaden og andre norske storbyer, uansett tid på døgnet. Denne skremmende og farlige utviklingen kom da vår kjære landsmor, Gro Harlem Brundtland og Arbeiderpartiet bestemte seg for å brekke opp døren til vårt land for resten av kloden på 1970-tallet. FAKTA: Oslo som helhet vil være en minoritetsby for nordmenn i løpet av 10-20 år og hele Norge litt etter midten av århundret. Titalls skoler har allerede en stor majoritet av fremmedkulturelle elever. Men allerede i dag er en rekke bydeler allerede minoritetsområder for nordmenn. Spør gjerne politiet om kriminaliteten og utviklingen der. 

Utrygge kvinner i Oslo er bare en av svært mange utfordringer Norge kan forvente å måtte takle ettersom det multikulturelle prosjektet setter opp farten.

Tilbake i NRK-artikkelen legger journalistene og de politiske aktivistene skylden på «menn», altså halve befolkningen på jordkloden og nevner hashtaggen #TextMeWhenYouGetHome. For noe et lite fåtall av menn står bak. Hashtaggen #NotAllMen burde også trende nå.

Og NRK-journalistene får drahjelp av sin rødgrønne ideologiske kollega fra AUF, som har vært med på å importere utviklingen i det norske samfunnet. Astrid Willa Eide Holm som er leder i AUF får lov å greie ut om «seksualundervisning på skolen», «grensesetting» og at «man må snakke med guttene». 

Det er med respekt å melde, sludder og pølsevev.

Les også: SJOKKSTUDIE: NITTISEKS PROSENT av overfallsvoldtekter begås av innvandrere

Er det virkelig «menn» kvinner er redde for? Altså pappaer, brødre, sønner og kjærester? Hardt arbeidende, lovlydige, snille menn? Brannmenn, politimenn, leger og snekkere? «Menn»? Eller er det et svært lite utvalg av mennesker med dårlig moral, uvanlig sosial oppførsel og kriminell bakgrunn? I all hovedsak menn med fremmedkulturell bakgrunn og ikke-norsk etnisitet?

Svaret er et rungende ja.

Dette utelates helt fra de to kvinnelige journalistenes artikkel. Men la oss se på tall og statistikk og realiteten.

TV2 skrev i 2011 en artikkel om de mange overfallene og gatevoldtektene som plaget Oslo:

Utlendinger står bak

Politiinspektør Hanne Kristin Rohde sier at etterforskningen av de brutale overfallsvoldtektene har høy prioritet hos politiet, men hun ønsker ikke å bidra til å skape enda mer frykt.

For to år siden sa Rohde at ikke-vestlige innvandrere sto bak alle overfallsvoldtektene som var anmeldt de tre siste årene.

– Vi ser at flere av dem har et kvinnesyn som tilsier at de når som helst kan ta kontroll over andre personer, da helst kvinner, uttalte Rohde.

Celine Bache-Wiig deler oppfatningen.

– Det er omtrent 100 prosent ikke-etniske nordmenn som står bak overfallsvoldtekter. De har en annen kulturell bakgrunn og et annet kvinnesyn, og kanskje kommer de fra krigsherjede områder og er mye knyttet til rus, sier Bache-Wiig.

Les også: 3 av 4 personran i Oslo begås av innvandrere

TV2 hadde også en film-reportasje der man med skjult kamera filmet en av kanalens kvinnelige journalister i det hun går gjennom de mest befolkede gatene i hovedstaden. 90 prosent av de som ble filmet og tatt opp med lyd som stoppet, forfulgte eller kontaktet kvinnen var mørkhudede, ikke-vestlige menn. 

Fra TV2:

Historiene om gatertakassering er mange og sterke. Vi ville teste omfanget i hovedstaden. På kort tid en helt vanlig torsdagskveld, ble TV 2s reportere forsøkt stoppet 27 ganger, forfulgt tre ganger, stoppet av en bil to ganger og beglodd utallige.

Overfall, trakassering og voldtekter av norske kvinner har vært et så stort problem at Stortingets voldtektsutvalg i sin tid ønsket å innføre et såkalt «holdningkurs for ikke-vestlige innvandrere» relatert til voldtekt.

Fra Lykten: 

Et av disse kursene som holdes i blant annet Haugesund, forteller de muslimske mennene som i all hovedsak er fra Syria og Irak, hvordan man skal forholde seg til norske kvinner.

De blir vist bilder av kvinner i korte skjørt eller som har pyntet seg. Man får også se instruksjonsvideoer hvor kvinnens signaler om aksept eller ikke aksept tas opp.

Ifølge mennene som går på kurset har de aldri diskutert kvinners rettigheter eller hvordan de sosiale kodene mellom fremmede menn og kvinner fungerer. Slikt finnes ikke i deres kultur og hjemland.

Instruktøren i klassen forteller imidlertid at hun er mest overrasket over de muslimske kvinnene som kommer på kurs. Hun forteller at kvinnene var mer dømmende og la skylden på overgrepene på kvinnene selv.

Når instruktøren viste mennene en video om voldtekt så var alle mennene enige om at det var en voldtekt. Når kvinnene så den samme videoen, så var de ikke så sikre på om det var en voldtekt.

Les også: Inkompetansens ansikt – en politisjef uten kontakt med realiteten

Artikkelen til NRK fremstår som en objektiv nyhet med fakta, men som villeder leseren, ikke bare med å utelate tall og statistikk om hvem som står bak overfall, ran og voldtekter av kvinner på gatene i Norge, men også generaliserer og diskriminerer på bakgrunn av kjønn.

Forestill deg om det hadde vært «kvinner» som hadde vært skytemålet i en slik artikkel fra NRK. At «Kvinner er redde for at menn skal le av dem. Menn er redd for at kvinner skal ta fra dem barna», slik det står med motsatte kjønnsroller på et bilde brukt i artikkelen. At det er kvinner det er noe galt med. At kvinner må snakkes med og utdannes i forstå menn og vår rolle i samfunnet.

Les også: 61 prosent av alle dømte sex-forbrytere i Oslo er innvandrere

Den rosa elefanten i rommet

Det har tidligere vært mye debatt i norske medier om såkalte rosa «jentetaxier» og at kvinner ikke skal gå alene på kvelden, ikke gå alene i minibanken og at kommunen skal trimme busker, trær og planter, samt sette opp flere gatelys. Og når vi først snakker om rosa jentetaxier så kommer vi ikke unna noe annet rosa også, nemlig elefanten som NRKs to kvinnelige journalister helt utelater fra sin reportasje om kvinners utrygghet på gatene i norske byer.

Tidligere tallmateriale og rapporter laget av SSB og politiet viser at tallene er svært alvorlige når det gjelder ikke-etniske nordmenn og deres svært høye overrepresentasjon på kriminalstatistikker vedrørende voldtekter i alle kategorier.

Fra Lykten:

Menneskerettighetsorganisasjonen Human Rights Service har gått igjennom rapporten og nyhetene, med tallmateriale, og avslører at mye av det politiet og statlige meningsorganisasjoner som Antirasistisk senter og Amnesty har påstått de senere årene er løgn.

En av disse løgnene er at nordmenn dominerer fest-, relasjons- og sårbarhetsvoldtekter, mens innvandrerne kun dominerer overfallsvoldtektene.

Menn fra Midtøsten, Afrika og Asia var i flertall – og betydelig overrepresentert i forhold til befolkningssammensetningen – i samtlige av politiets fem voldtektskategorier (etnisk norske gjerningsmenns prosentandel i parentes):

Festrelaterte voldtekter: 38,8 prosent (32,7)
Relasjonsvoldtekter: 42,2 prosent (40,0)
Sårbarhetsvoldtekter: 60,9 prosent (34,1)
Overfallsvoldtekter: 100,0 prosent (0,0)
Annet: 54,6 prosent (45,5)

Overrepresentasjonen økte året etter (Voldtekt i den globale byen 2012). Denne rap­por­ten viste at 21,9% av anmeldte vold­tekts­men­n hadde bak­grunn fra Afrika, 12,3% fra Midt­østen og 18,7% fra Asia (side 66), 52,9% til sammen.

Les også: 61 prosent av alle dømte sex-forbrytere i Oslo er innvandrere

Les også: Oslo-politiet innrømmer mørklegging av voldtekter utført av innvandrere

I Oslo per 1. januar 2012 var det bosatt 31.496 per­soner med bak­grunn fra Afrika og 77.054 per­soner med bak­grunn fra Asia. Det er i alt 108.550 per­soner – inklusive barn, kvinner og eldre menn som jo ikke regnes med i dette tilfellet – av totalt 613.282 inn­byg­gere i hoved­sta­den. Dvs. at gjerningsmenn fra en gruppe som utgjorde 17,7% av befolk­nin­gen sto for 52,9% av vold­tek­tene.

Kripos-rapport

Kripos gikk ut i 2015 med rapporten «Voldtektssituasjonen i Norge», som viste at det var en 15 prosent økning i antall anmeldte voldtekter fra 2014 til 2015.

Les også: Antallet anmeldte voldtekter økte med 15 prosent i 2015

Her er noen nøkkeltall fra rapporten:

I denne perioden og frem til i dag har masseinnvandringen økt drastisk i Oslo og storbyene våre. Og den vil ikke stoppe, men heller fortsette å øke. Og NRK vil fortsette å skrive artikler og lage reportasjer om «den økende uroen til kvinner i storbyene våre». Uten å nevne hvem eller hvorfor. 

Skam på dere, Frida Ravna Rømo og Kristi Hoel. Skam på dere, NRK.

Les også: Bile Mohamed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for grove overgrep mot norsk 14-åring

Les også: 9 av 10 som dømmes for familievold i Oslo kommer fra Afrika eller Asia

Hashtaggen #FlyttUtAvByen

Lykten har tidligere skrevet om at byene våre er utrygge, umenneskelige og skadelige for oss mennesker. For kvinner og familier. For våre barn. Og at vi bør hige etter å komme oss ut av dem, til trygge og naturlige omgivelser, hvor man tas vare på av sin ektemann, sin familie og sine naboer.

Kvinner og jenter som er gift og bor utenfor bysentrum har nærmest null sjanse for å bli overfalt, forfulgt og voldtatt av fremmede menn. Så hvorfor ønsker våre politikere, akademia og massemedia å gjøre betongrå byer så attraktive og nødvendige å bo i? I byene får kvinner færre barn, får barn senere i livet, gifter seg sjeldnere, skiller seg oftere og har flere psykiske og mentale problemer, med påfølgende tung medisinering. Og joggesko for å løpe fra potensielle voldtektsmenn importert av Gro, Jens, Kåre og Erna.

Kanskje det bør deles ut en slags «startpakke» til unge norske kvinner som flytter til byene, med joggesko, forsvarsspray, alarm til nøkkelknippet og voldtektsbukser med alarm? 

Les også: Vi bør flytte ut av byene for vår fremtid og våre barn – #Flyttutavbyen

Og for de som har tid og vil ha bekreftelse på utviklingen i våre vestlige samfunn så kan dere lese 36 sider med lenker til voldtektssaker fra Norge, Sverige og resten av Vesten her, hvor gjerningspersonene var ikke-vestlige innvandrere.

Exit mobile version