Site icon Lykten

Massemedia hyllet BLM og Antifa, men ignorerer lastebildemonstrasjonen i Canada

(Mange bilder og videoer nederst i artikkelen). Dette er mer en observasjon enn en detaljert artikkel om den slående ulikheten mellom massemedias dekning av de to store demonstrasjonene som har funnet sted i USA og Canada de siste årene. Og den øredøvende forskjellen på mediedekningen.

I USA gikk grupper som BLM og Antifa til voldelige angrep på bygninger, biler og mennesker. Kostnadene bare for skadene er i milliard-dollar klassen. Over 30 mennesker ble drept i de ulike opptøyene. Tusenvis av mennesker fikk sine liv og nærområder ødelagt. Men allikevel støttet massemedia det hele. Selv politikere gikk ned på kne. I akademia hyllet man det hele med henvisning til historisk undertrykkelse. Det var «rettferd».

Les også: Video – Justin Trudeau i V for Vendetta (Mange videoer og bilder)

Så spoler vi frem et par år til 2022 og Canada. En av de mest hardt arbeidende yrkene er lastebilsjåfører. De jobber dag og natt, helg og helligdag. De er borte fra sin kjære i mange dager eller uker om gangen. De er maskineriet som får samfunnet til å gå rundt i samfunnet. Mat i butikken. Medisiner til apotekene. Operasjonsutstyr til sykehusene. De ønsket kun å kunne bestemme over sin egen kropp og helse. De fleste lastebilsjåfører møter eller snakker ikke med noen i sin hverdag, så de er ikke til fare for noen. Men her angripes de av massemedia som terrorister, nazister og fascister. De får ingen støtte fra den etablerte venstresiden. Akademia skyr dem. De blir jo møkkete på sine hender! Når lastebilsjåførene nå får frosset sine bankkontoer, blir arrestert. truet med å bli fratatt sine barn og hengt ut som fiender av nasjonen, så støtter massemedia myndighetenes brutale linje.

Det avslører mye om nettopp massemedia. Vanligvis skriver de side opp om urett og historisk undertrykkelse. Men nå kaster man arbeiderne til ulvene. Her finnes ingen solidaritet eller klassekamp. Er det kanskje fordi media er eid av storindustrien, som igjen har sine penger syltet ned i de store farmasøytiske selskapene? At det har kommet ordre ned fra oven om at man skal skrive negativt eller rett og slett ignorere det som skjer? Vi tror dette kan være veldig nære sannheten.

Exit mobile version