Site icon Lykten

Media og deres moralske forfall #748

En gang i blant kommer man over nyheter man ikke helt vet hva man skal gjøre med. Nyheter som mest sannsynlig ikke vil generere klikk og delinger på sosiale medier. Som regel drukner disse ikke-nyhetene i havet av andre nyheter av det mer spektakulære slaget. 

Men denne satt seg litt fast.

Den gir en pekepinn, den er et slags vindu inn i galskapen og umoralen som har satt seg fast i det moderne samfunnet, svært godt formidlet av massemedia. Denne nyheten kom fra et såkalt konservativt medie, den britiske avisen The Telegraph. Det viser at høyre/venstre-aksen kun er kosmetisk og at de aller fleste aktørene i politikken, akademia og media i stor grad befinner seg i samme meningssfære. Den globalistiske. Den totalitære. 

Den tidligere/påståtte konservative avisen The Telegraph kunne før julen gi leserne sine en artikkel om hvordan menn – den vestlige mannen, som jo er den store satan for venstresiden – skal gi sine kjærester og koner et frikort for å være utro i julen. Dette altså i en tid da man som ektepar og familie skal komme sammen og skape tettere bånd.

Ja, er ikke det progressivt og moderne fra journalist Rosa Silverman, så vet ikke vi. 

Dette altså ikke fra sladderaviser som jo er Storbritannias merkevare, men fra The Telegraph, som skal ha en lang og sterk tradisjon med å være den intelligente og konservative sidens talerør i landet. Litt som Aftenposten i Norge. Og vi vet hvordan det har gått siden kulturmarxistene fikk kloa i den etter kommunismens fall.

Nå går de altså til total krig mot mannen, kvinnen og kjernefamilien, og preker om utroskap under julen. Kan det bli mer åpenlyst enn dette?

Den opprinnelige saken kom ut i julen 2018, men har blitt tatt frem ved hele fire ganger siden den opprinnelige ble publisert, sist den 16. desember i år. Og ikke nok med det, den blir i tillegg promotert på sosiale medier, ved at The Telegraph betaler for ekstra synlighet gjennom blant annet Facebook og Twitter.

Det hele lukter som en søppeldynge i New Dehli. 

(Skjermbilde/Twitter/Breitbart)
Exit mobile version