Site icon Lykten

Michelle Obamas tale møtes med sterk kritikk – løgner, trusler og personangrep

Demokratenes nasjonale konvent ble avholdt elektronisk via TV-skjermer, med taler fra en rekke fremstående politikere. En av de høyest profilerte var den tidligere førstedamen, Michelle Obama.

Men det som skulle bli en tordentale for å få demokratenes katastrofe av en presidentkampanje på rett kjøl, ble et gedigent mageplask. Michelle Obama valgte klokt nok å ikke snakke for mye om demente Joe Biden eller i det hele tatt om hans nylig innkvoterte Kamala Harris som er universalt hatet av både velgerne og de hun har jobbet med i sin karriere. (Det blir i ettertid påpekt at talen ble spilt inn før Kamala Harris ble valgt som visepresident-kandidat, noe som forsterker kritikken ytterligere mot demokratene for deres slappe håndtering av hele landsmøtet og aktualiteten i innholdet).

Her er noen av punktene Michelle Obama får sterk kritikk for:

De venstreorienterte massemediene, inkludert norske, hyllet imidlertid Michelle Obamas tale, selv om den hadde flere hull enn en sveitserost. Man så gjennom alle løgnene og propagandaen og gjentok ord for ord Michelles ord som fakta. Eks-presidentfruen unnslapp også noen faktasjekk av noen av de store sosiale mediene, slik Trump blir utsatt for jevnlig.

Men uavhengige og ærlige medier så gjennom skuespillet og samspillet mellom demokratene og massemedia. Den liberale sentrumsorienterte kommentatoren Tim Pool påpekte også at demokratene hadde sjokkerende lave seertall på sine taler som ble strømmet på nett.

Det ble også påpekt at Michelle Obama har en heller brokete fortid med å promotere og ære mennesker offentlig. Her fra en tale der hun hyller voldtektsmannen og den kjente Hollywood-produsenten Harvey Weinstein. Weinstein er siktet og midt i en rettssak for en lang rekke voldtekter og seksuelle overgrep. 

Michelle Obama fikk også kraftig kritikk av afroamerikanske velgere etter talen.

Vi avslutter med hva Michelle Obama sa om den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden. Og hva sannheten er. Døm selv.

Exit mobile version