Site icon Lykten

Når kommer Handlingsplan mot diskriminering av etniske nordmenn?

(Skjermbilde Regjeringen.no - videolink i selve artikkelen).

Norske myndigheter, akademia og massemedia ser rasisme, hatkriminalitet og intoleranse mot muslimer og ikke-vestlige etnisiteter, på høylys dag.

Erna Solberg ramser opp tall fra en undersøkelse laget av den venstreekstreme organisasjonen HL-senteret, som viser at nordmenn i en ikke ubetydelig grad ikke stiller seg bak masseinnvandringen fra ikke-vestlige land og mener at den kan få katastrofale følger for vår nasjon og fremtid.

Istedenfor å ta disse tallene på alvor og stoppe masseinnvandringen og raseringen av Norge som nasjonalstat, velger man å angripe og forfølge de menneskene som ikke er enige i regjeringens politikk. Man innfører en handlingsplan mot diskriminering av og hat mot muslimer. Man nevner et mislykket terrorforsøk og en enkelthendelse om påstått hets mot en muslimsk kvinne som årsak til handlingsplanen. Solberg nevner ikke at to norske kirker på ble påtent av en muslim nylig. Eller de tallrike rasistiske overfallene på nordmenn de siste tiårene, eller en liste med over 100 drepte nordmenn, drept av ikke-vestlige innvandrere, som sirkulerer på nettet.

Erna Solberg mener at hvis en muslim ikke får den jobben han/hun har søkt på, så kan det oppleves som rasisme. Som om det betyr at alle nordmenn som har søkt en skoleplass eller jobb aldri har fått avslag. Som om nordmenn daglig ikke får avslag på ulike lån til bil og bolig. Avslag på søknader hos det offentlige. Alle vet at nordmenn er et av de minst rasistiske og fremmedfiendtlige folkeslagene på verdensbasis. Og at hat, intoleranse og rasisme er betydelig mer fremtredende i de landene muslimene selv kommer fra.

Samtidig overser man i helhet den rasismen, hatkriminaliteten og intoleransen som etniske og kristne nordmenn blir utsatt for daglig i Norge. Det dreier seg om overfall, ran, voldtekter og drap rettet eksklusivt mot nordmenn på grunn av deres hudfarge og etnisitet. Selv barn blir ranet, slått og fornedret på grunn av sin hvite hudfarge og etniske bakgrunn i Norge. Ikke sjelden fordi de anses som «kristne» av de muslimske rasistene. Politiet har innrømmet at ikke-vestlige gjenger spesielt går etter norske ofre. Uten at verken regjeringen eller media setter søkelys på dette.

Det dreier seg også om diskriminering på skoler, arbeidsplasser og i det offentlige. Nordmenn må ofte se seg presset ut i konkurranse om skole- og arbeidsplasser, samt støtte og hjelp fra det offentlige kun fordi de er etnisk norske. Nordmenn blir også presset ut av boligmarkedet og sine egne boområder, som følge av etableringen av gettoer og ikke-vestlig befolkningsovertakelse av hele bydeler. På enkelte skoler i hovedstaden finnes det knapt en etnisk norsk skoleelev.

Kjønnsdelt undervisning på norske skoler har også blitt innført og skapt stor debatt. Det samme gjelder for halal-mat i faget «Mat og helse» på skoler i Norge. Men det er muslimene som er de store ofrene i det norske samfunnet.

Det finnes ingen handlingsplan mot denne rasismen og intoleransen som nordmenn opplever daglig. Tvert i mot. Vi lar en muslim, Abid Q. Raja, stå og fordømme det norske folket for å ikke la islam og ikke-vestlige mennesker få den røde løperen i alle aspekter av vårt samfunn. Raja vil at man ikke skal generalisere muslimer i Norge. Men samtidig generaliserer han om den påståtte rasismen i Norge som man uten skam blir fortalt eksisterer i ethvert norske hjem. For hvem snakker man egentlig til? Jo, etniske nordmenn. Generelt. Da er det greit.

Raja sier også at regjeringen ønsker at politiet oppretter «særskilt hatmotiv» hos politiets strafferegister for «hatkriminalitet mot muslimer», hvis en muslim blir utsatt for en forbrytelse. Raja sier videre at det vil bli viktig for politiet nasjonalt og på distriktsnivå å imøtekomme og inngå gode relasjoner og dialog med muslimske trossamfunn. Man ønsker å innføre en ny herreklasse i Norge. Der nordmenn må føye seg og akseptere å være lydige og underdanige. Islam har kommet for å bli.

(Skjermbilde / Regjeringen.no).

At regjeringen ikke bare håner og spotter den delen av befolkningen som ikke ønsker en slik utviklingen er en stor urett. Det vil også i det lange løp føre til stor uro og misnøye blant denne delen av befolkningen, som vil kunne utarte seg til en massiv motbevegelse mot de sittende myndighetene. I verste fall vil det hele kulminere i etnisk uro og borgerkrig i fremtiden.

Men det er kanskje den endelige løsningen?

Video fra Regjeringen.no kan ses her. Handlingsplanen kan leses her.

Exit mobile version