Site icon Lykten

Når mistet venstresiden og globalistene vettet helt?

Uroen, opptøyene, det politiske klimaet – det er ikke de konservative, republikanerne eller de kristne som har startet noe av det. Alt dette er helt og holdent et produkt av venstresiden og globalistene.

Byer som brenner, politi som blir skutt på, minoriteter som tror de blir utpekt kun pga sin hudfarge, avkristningen av Vesten, homofile ekteskap, normaliseringen av pedofili, abort opp til og etter fødsel, påstand om at ikke-vestlig innvandring vil redde økonomien og miljøgalskapen – alt er venstresidens oppfinnelser for å vinne politisk makt.

Problemet er bare at venstresiden ikke bryr seg om verken miljøet, kvinner, innvandrere eller homofile De ønsker bare å utnytte dem for å skaffe seg mer makt. Pelosi, Biden og Schumer har alle over 40 år bak seg hver ved makten i USA. Hva har de fått til? Ingenting. Deres distrikter og velgere har fått det mye verre på denne tiden. De har aldri forbedret livene til de svakeste og mest utsatte. Eller den hvite majoriteten. Det er faktisk motsatt, det har gått nedover hele veien. Men nå som Trump er president så skal de plutselig får orden på kaoset? Deres velgere brenner jo ned sine egne byer!

Som et resultat av denne svært destruktive politikken har en radikal venstreside dukket opp hos demokratene. En salig blanding av sosialister, feminister og islamister. Politikken og kravene deres er ulogiske og barnslige. Den gamle venstresiden river seg i håret og gråter hjemme bak lukkede dører, men de tør ikke å stå imot dagens yngre garde av frykt for å miste den lille innflytelsen de ennå har som karrierepolitikere. Nancy Pelosi er mangemillionær og bor i et luksushjem, på en statslønn som er langt unna å kunne finansiere en slik levestandard. Hvordan har hun fått det til? Korrupsjon er svaret.

Vi ser alle at det siste tiåret har tatt en krapp venstresving hos demokratene i USA og hos de rødgrønne her i Europa. Åpne grenser, gratis velferd til hele verden, gratis utdannelse, gratis abort, sosial rettferd, lgbtqi+ – det finnes ingen bremser lenger. Alle skal få alt. Og helst i dag. Og de som er imot er «Hitler» og «Fascister».

En liten titt på amerikanske og norske massemedier viser at det mentale venstreviruset har kommet seg helt inn i redaktørkontorene. En gang balanserte og normale aviser er i dag rene propaganda-aviser med politiske overskrifter uten grunnlag i fornuft eller sannhet. Avisen Pravda hadde rødmet av å være så åpenlyse. 40-åringer med et pre-pubertalt følelsesregister har fått kontroll over overskriftene og innholdet. Selv NRK er smittet. Hardt.

De konservative, republikanerne og de kristne har stått på stedet hvil og flyttet seg med små steg. Man tar vare på det man har. Det som fungerer. Det som er integrert. Man tar vare på sin kultur, historie og politiske arv. Store forandringer tar tid og må ha positiv effekt. Ting som ikke fungerer blir forkastet. Da Obama vant valget i 2008 var det ingen månedslange voldelige opptøyer, ingen hus og butikker ble brent ned til grunnen, ingen okkupasjoner, tyveri og vandalisme av bydeler fant sted. Titalls mennesker ble ikke drept under lovløse tilstander hvor politiet måtte bruke tåregass og opprørsutstyr. Demokratiske politikere ble ikke møtt av rasende mobb som gikk til fysisk angrep på dem. Demokratiske politikere ble ikke skutt eller angrepet i sine egne hjem. Heller ikke da Obama vant valget i 2012 skjedde det noe. Stille som graven.

Men nå, satan. Nå er det republikanerne som har vunnet og sannsynligvis vil vinne igjen. Da er det brannsalg hos venstresiden og alt skal ut. Ting som ikke fungerer presses inn uansett. Kart og terreng stemmer ikke. Og på veien hisser man opp seg selv og den tradisjonelle venstresiden i befolkningen. Det har ført til en nærmest følbar mental ubalanse hos særlig kvinner og unge mennesker. Utallige videoer der det skrikes og vræles som en lite barn som har mistet godteriet sitt. Avisoverskrifter og demokratiske politikere som skremmer om diktatur og fascisme basert på åpenbare løgner. Hvem kan demonisere de konservative mest? Kunne man tegnet Donald Trump som Dracula hadde man gjort det. Hvem vet, kanskje det allerede er gjort. Man har jo allerede sammenlignet ham med Hitler. Fornuften er kastet ut med badevannet og kun hysteriet er tilbake.

Faktum er at Trump har gjort livet bedre for kvinner, minoriteter, syke og veteraner. For middelklassen. Økonomien slår alle rekorder. Flere er i jobb. Færre er arbeidsledige. Trump har inngått internasjonale avtaler som ingen demokratisk president har klart før ham. Dette med koronaviruset i bakgrunnen. Da han stoppet grensen for kinesere ble han kalt rasist av demokratene og media. Senere angrep de ham for å ikke gå langt nok i korona-tiltakene. Hykleriet og dobbeltmoralen er synlig fra det ytre rom. Venstresiden mente at Trump ville innføre diktatur og at alle menneskerettigheter ville forsvinne. Ingenting av dette har skjedd. Men nå kommer venstresiden med massemedia på slep med de samme løgnene i 2020 som de kom med i 2016. De løy da, og de lyver igjen nå.

Et sted gikk det fryktelig galt for venstresiden og globalistene. Et sted mistet de kontrollen over sitt politiske innhold og veien videre. Dessverre har det vist seg at folk vil dø og samfunn vil vakle før man får skipet på rett kjøl igjen. Sovjetunionen, Jugoslavia, Kina, Cuba og Venezuela er noen eksempler på hvor galt det kan gå. Hvorfor ønsker demokratene å gå denne veien? Hva driver dem? Hvem står bak dette venstreideologiske jordskjelvet som nå ryster det amerikanske samfunnet? Og Europa?

Det hadde vært i alles interesse om dagens venstreside og globalistene stopper seg selv før det får alvorlige konsekvenser. Hvis ikke har historien vist at en motvekt vil vekkes til live. Vi trenger ikke en tredje verdenskrig.

 

Exit mobile version