Site icon Lykten

Når mobben og politisk korrekthet ødelegger liv

Tre hvite menn fikk nylig livstids fengsel for å ha forsvart sitt nabolag og seg selv mot en dømt kriminell. (Foto: Politiet)

Du får ingen rettferd når mobben regjerer. Når det politisk korrekte hysteriet overdøver sannheten. Når massemedia, akademia og politikerne heier fra sidelinjen. Når rettssystemet kneler av presset og dømmer uskyldige mennesker til livstids fengsel for å unngå høygaflene og faklene.

En multikriminell, tidligere dømt og psykotisk medisinert afroamerikaner, blir fanget minst fem ganger på overvåkingskamera i det han går ulovlig inn på privat eiendom. Nabolaget har vært plaget med gjentatte innbrudd og tyverier. Familiene tør ikke la barna leke ute lenger.

Bildet du ikke får se i norske eller amerikanske massemedier. Dømt kriminell: Ahmaud Avery.

Afroamerikaneren har vært observert flere ganger av naboer og vitner, gående inn og ut av eiendommer tilhørende andre mennesker. Våpen har blitt stjålet i hjem. Nabolagene kjøpte inn sikkerhetskameraer. Afroamerikaneren som blir fanget på film bor mange kilometer unna området han vandrer i. Det er varmt. Han har på seg svarte støvler, men folk hevder han var ute og jogget.

Faktum er at grunnen til at han blir kalt «joggeren», er fordi han er kjent for å stjele fra butikker og så løpe fra åstedet. Politiet vet godt hvem han er. Han er arrestert flere ganger. Han har gått med ladet våpen inn på en basketkamp for ungdommer. Han har misbrukt narkotika. Han har stjålet varer fra butikker og hjem. Hans egen mor var redd for ham.

Men i media brukes det bilder av ham i dress. Fra skolen. Fra han var ung. Ikke bildene fra fengselet eller politiets varetekt. Fra da han ble arrestert ruset. Greit nok, man forsøker å bygge opp uskylden hans. Massemedia er jo venstreekstreme aktivister med røde penner, man kan ikke forvente annet.

Dommeren i saken kastet ut alle bevis fra afroamerikanerens tidligere liv som kunne føre til frifinnelse for de tre hvite mennene.

Tre menn som ville beskytte nabolaget sitt fra kriminelle mennesker ble deretter dømt til lovens strengeste straff. Den yngste mannen – småbarnsfaren – som er dømt til livstids fengsel uten mulighet for løslatelse, ble angrepet av den afroamerikanske mannen – som forsøkte å ta fra ham våpenet. Som løp mot ham, slo ham, ennå han ropte at afroamerikaneren skulle legge seg ned. Den hvite mannen fryktet for sitt liv. Nå har rettssystemet tatt det fra ham likevel.

De tre mennene ringte 911 før det fatale skuddet gikk av. De fulgte etter ham. De ventet på at han skulle overgi seg. De ønsket å arrestere ham. Gi ham til politiet. Men han hørte ikke. Han løp mot dem. Forsøkte å ta fra den ene mannen våpenet hans. Det gikk av i kampen på liv og død.

Den nylige og svært mye omtalte Kyle Rittenhouse-saken ville endt likt, om det ikke hadde vært for omfattende videobevis på den daværende 17-åringens handlinger kvelden han forsvarte sitt liv. De tre mennene i Georgia var ikke så heldige at noen filmet hele hendelsen fra flere vinkler. Da kunne venstresidens narrativ vinne frem. Løgnene og mobben kunne trumfe med sitt politiske spill og trusler.

Nå sitter en småbarnsfar, hans far igjen – en tidligere politimann – og et vitne i fengsel på livstid. Fordi de ville beskytte sitt nabolag mot en multikriminell afroamerikansk mann.

Media løy og sa det dreide seg om hudfarge og rasisme. Krigsoverskriftene ble hentet frem. Debattpanelene på TV overgikk hverandre fordømmelse og krav om straff. Før bevisene var lagt frem. Utenfor rettslokalet samlet det seg bevæpnede sort-makt mobber som skrek rasistiske slagord og knyttet nevene i været. Kjente sorte TV-rasister som Al Sharpton holdt taler om urett.

Juryen, som var hovedsakelig hvit,  fryktet for sine liv. De visste at hvis de ville la rettferd skje, så ville deres liv være i fare. De visste at mobben utenfor ville komme etter dem. Finne adressene deres. Publisere bildene deres. Bilder av deres barn. Hvilke skoler de gikk på. Kanskje drepe dem. Dette er realiteten i det moderne amerikanske rettssamfunnet. I Kyle Rittenhouse-saken kjørte en mainstream-media journalist etter jurybussen!

Juryen i Georgia dømte de tre hvite mennene rekordraskt. Den yngste av de dømte, en pappa til en ung gutt, som nå må leve resten av sitt liv uten sin pappa. Hva tror du sønnen tenker når han vokser opp og får vite sannheten om hva som skjedde med sin pappa? Om uretten og mobben som gjorde ham farløs? Om rasismen mot sin egen familie? Om medias løgner? Om samfunnets rettsløshet?

I norske medier skriver man slavisk etter sine amerikanske woke-medier, der alt ses igjennom politisk korrekte briller, der afroamerikanere alltid er ofrene og de hvite alltid er skyldige. Uansett hva slags fakta som blir lagt foran dem. Om man ikke har utallige videoer og vitnesbyrd og må forsvare seg med fakta, så er man dømt nord og ned. Kun fordi man er hvit. Automatisk. Selv da oier de seg over uretten og den «systemiske rasismen».

Dette har kostet tre hvite menn sine liv i frihet. Journalistene sover godt om natten. Den rasistiske mobben likeså. Mens et lokalsamfunn og to hvite familier har fått sine liv ødelagt for alltid.

Dette beviser at et multikulturelt og multietnisk samfunn ikke har livets rett.

Les Lyktens tidligere omtale av saken, med en rekke videoer og avslørende fakta.

Og les en inngående kommentar skrevet av et amerikansk nettsted etter at de tre hvite mennene fikk sine dommer. 

Exit mobile version