Site icon Lykten

Nasjonalister demonstrerte utenfor den franske ambassade i Oslo

(Foto: Demokratene i Oslo).

Mandag den 24. oktober kl. 18.00, holdt partileder Geir Ugland Jacobsen en appell utenfor den den franske ambassade i Oslo. Dette skriver Demokratene i Norge i en pressemelding:

Temaet er det brutale drapet på den 12 år gamle franske jenten Lola, som ble voldtatt, torturert, partert og pakket inn i en koffert i sin egen boligblokk. Hovedmistenkte er en kvinnelig algerisk innvandrer som oppholdt seg ulovlig i Frankrike.

Den stygge saken er fremdeles under etterforskning og ytterligere tre innvandrer fra Algerie er pågrepet i saken.

Les også: Halshugget 12-åring fransk jente funnet i reiseveske – nordafrikanere mistenkt

Saken har fått massiv oppmerksomhet i Frankrike og Demokratene i Norge ønsket med sin punktmarkering å vise sympati med det franske folk.

Partiet påpeker at det hvert år begår ulovlige innvandrere utallige grove forbrytelser i Europa, forbrytelser som enkelt kunne vært unngått om våre politikere hadde respektert våre respektive lands lover.

Det ble nedlagt blomster, et bilde av Lola og tent stearinlys i det som ble en verdig markering fra Demokratene i Oslo.

es også: Det afghanske flyktningbarnet Hussein Khavari (17) pågrepet for voldtekten og mordet på legestudenten Maria (19) i Tyskland

(Foto: Demokratene).

Les også: Italiensk jente ble kuttet i biter av afrikanske migranter mens hun levde

Demokratene i Norge vil skjerpe kontrollen med hvem som kommer inn i landet og effektuere utvisninger umiddelbart etter vedtak.

Pressemeldingen avsluttes med at:

Norge skal ikke å huse notorisk voldelige immigranter. Vi vil fortsette å fokusere på det store antallet drap begått av visse grupper innvandrere i Europa. Nok er nok!

Les også: Afghanske migranter voldtok og drepte Leonie (13)

Den 12-årige jenta. (Foto: Privat).
Exit mobile version