Site icon Lykten

Nyhet på Frieord: «Nyhetsstrøm»

Den digitale revolusjonen har gjort nyhetshverdagen nesten overveldende. Utallige aviser og TV-stasjoner, både nasjonale og internasjonale, tilbyr nyheter 24 timer i døgnet. Et utall sosiale medier bidrar til fylle ut nyhetene for de som måtte ønske enda mer. Youtube, Reddit, Facebook, Twitter..det er bare å ta for seg.

Problemet er ikke antall nyheter eller informasjon, men å kunne sortere og få oversikt over det man ønsker å lese. Ingen har mulighet – eller ork – til å sitte og lese gjennom de utallige nyhetsmediene.

Så vi ønsker å gjøre livet litt lettere for de som leser Frieord og er interesserte i de nyhetene vi velger ut og vår profil.

Derfor introduserer vi nå en såkalt «nyhetsstrøm» som i begynnelsen vil være integrert sammen med de vanlige artiklene våre. Vi jobber enda på en løsning for de ulike plattformene (Mobiltelefon, nettbrett, PC), slik at det hele skal være brukervennlig.

Vi ønsker å kunne tilby våre lesere ca. 5-7 nyheter hver dag, i tillegg til våre faste artikler. I nyhetsstrømmen har vi plukket ut nyheter vi ønsker å dele med dere, samt to-tre linjer med kommentar og så en lenke til saken fra en ekstern nyhetskilde.

Det vil være et svært bredt spekter, fra Norge, Norden og resten av verden. Dette vil være nyheter som vi tror er interessante og nyttige for våre lesere, men som vi ikke har mulighet for å lage en egen sak om.

Mange av dem vil være nyheter norske medier velger å ikke skrive om.

På denne måten håper vi å gjøre Frieord til en slags nyhetssentral som kan avlaste stresset med å tråle seg gjennom en mengde nyhetsmedier for å finne noe interessant og lærerrikt å lese om.

Det vil også gi oss mulighet til å tilby våre lesere et betydelig bredere spekter med nyheter, inkludert om temaer som vitenskap, historie m.m, som vi rett og slett ikke har ressurser til å dekke i dag.

Forskjellen mellom vanlige artikler og nyhetstrømmen den første tiden vil være at vanlige artikler har store bilder, mens nyhetsstrømmen har små bilder på forsiden vår.

Med håp om enda flere og fornøyde lesere!

Mvh

Redaksjonen

 

Exit mobile version