Site icon Lykten

Nytt hat-innlegg fra influencer Christina Fraas

(Skjermbilde / Instagram).

Den kontroversielle influenceren Christina Fraas (31) driver Instagram-kontoen Kirsebaerhagen og har vært i nyhetene og samfunnets søkelys det siste året etter flere rasistiske og hatefulle uttalelser mot hvite mennesker og menn.

Les også: NRKs Ytring-kronikør avslørt som rasist og venstreekstremist

Nylig var hun imidlertid i nyhetene igjen etter at hun skal ha blitt overfalt og slått av det hun beskriver som en «gammel full gubbe» etter å ha feiret Pride i Oslo.

Fra VG:

– Det jeg er redd for er at han kommer unna med det. Det er utrolig typisk at en gammel full gubbe kommer unna med å oppføre seg dritt mot en jente halvparten av alderen hans. Det ville vært så urettferdig. (Sitat slutt).

La det være klart. All vold skal slås hardt ned på, uansett gjerningsperson eller status i samfunnet. Vi håper at det vil gå bra med Christina.

Men istedenfor å snakke om hva hun opplevde, velger hun å konkretisere kjønnet og alderen på den som overfalt henne. Og gjøre dette til det sentrale punktet i sin historie.

På sin Instagram konto starter hun innlegget med «Menn som hater kvinner».

Først som sist. «Menn», «Gammel gubbe», «Fulle menn».

Hun pensler her altså over 50 prosent av befolkningen for det én person gjorde mot henne. Hvis ikke det er generalisering så vet ikke vi. Og ta med at kategorien «gammel» for en ung dame, dvs. alderen 50-70 år gammel, utgjør ca. 1.1 millioner mennesker i Norge. Bredere pensel får man ikke, men det er greit, fordi hun jo angriper en gruppe kulturmarxistene ønsker ned fra maktstrukturen.

Hun påstår i VG at hun oppfattet overfallet som «kvinnefiendtlig».

Hun skryter deretter om sin Instagram-konto og at den representerer «Girl Power», «Rettferdighet» og «Menneskerettigheter».

La oss ta et eksperiment ved å bytte om på ordene.

«Kvinner som hater menn»

«Muslimer som hater kvinner»

«Rappkjefta gamle kvinner»

«Homser som hater heterofile»

«Alle Kvinner»

«Alle muslimer»

«Alle Homofile»

Ingen av disse ville kommet gjennom sensuren eller PK-filteret i Norge. Og Christina ville aldri turt å å skrive om det.

Men så lenge det er «menn» og da også «gamle gubber», så aksepteres diskrimineringen både av kjønn og alder, selv om det er forbudt i Norge. Og de store dagsavisene og lokalmediene landet rundt lar henne får gjøre det. Med påfølgende tårer og medlidenhet.

Vi kan også legge til at Christina utelot å nevne kjønnet og alderen til vekterne, politiet, vitnene og legen som hjalp henne etter overfallet. La oss ta vill gjetning og si at de var «menn». Og flere var «gamle». Men hei, det passer ikke inn i narrativet til influenceren eller massemedia som fikk publisert saken sin med den riktige vinklingen.

Girl power!

Exit mobile version