Site icon Lykten

Påstår at statistikken IKKE støtter Black Lives Matters protest – se hva som skjer når de får høre det

Kan en hel verden lures til å tro noe som ikke er sant? Kan et øyeblikks uprofesjonalitet fra en politimann føre til opptøyer, store demonstrasjoner og et politisk klima som man ikke har sett maken til i moderne historie? Og hvor påstander som er uriktige fremsettes som sannhet og deretter hamres inn til befolkningen uten kritiske røster fra myndigheter, menneskerettighetsorganisasjoner og media?

Ifølge den uavhengige journalisten Ami Horowitz er svaret ja. 

Les også: Tucker: Mediabløff at svarte systematisk drepes av politiet

Sorte utgjør kun 13 prosent av befolkningen i USA, mens hvite utgjør over 60 prosent, kontrer noen da de får høre statistikken om at hvite mennesker drepes oftere av politiet.

Men legger du til hvor ofte sorte blir arrestert og dømt for kriminalitet i forhold til sitt folketall og hvite, er statistikken ennå skjevere. I sortes disfavør. Sorte bør i følge statistikken bli arrestert – og skutt – oftere, noe som viser at politiet utviser ekstra forsiktighet med å skyte sorte, enn hvite mennesker, ifølge statistikken til Horowitz.

Les også: Antirasister og Black Lives Matter bryr seg ikke om mørkhudede – her er beviset

 

Horowitz påpeker at studien, som blant annet er publisert i The Washinton Post, viser at sorte politimenn også oftere skyter sorte mennesker. Så påstanden om at hvite politifolk skyter sorte mennesker oftere eller fordi de er rasister er en løgn. Og hele BLM-bevegelsen er bygget på denne, ifølge Horowitz. 

Fakt

Undersøkelser viser også at politiet bruker lenger tid før de skyter en sort person enn en hvit person under en konflikt.

Les også: Fakta, bilder og film norske medier ikke ønsker at du skal se

Her er noe av det Ami Horowitz fikk høre da han ville dele den fantastiske nyheten om at det hele er basert på en løgn og at politiet ikke rasister, med demonstrantene:

Ami: Men vil du ikke vite statistikken?

Demonstrant: Jeg begynner å bli sint, jeg vil ikke snakke med deg.

Demonstrant: Jeg vil gjerne vite hvor du får statistikken din fra.

Ami: Fra Washington Post, her er tallene (viser frem mobiltelefonen med statistikken)

Demonstrant: Hva gjør du i det hele tatt her?

Demonstrant: Politiet er rasistisk

Ami: Men statistikken viser at de ikke er det.

Demonstrant: Prøver du å si at sorte liv ikke teller?

Demonstrant: Gå og sug masse kukk. Statistikken din kan suge den samme kukken som du skal suge.

Exit mobile version