Site icon Lykten

Per Fugelli: «Jødehaterne er de nye jødene»

– Det er blanda drops utenfor her, men det går seg til. Jeg hører lyden av glade barn og ser kvinner i burka og narkomane som kommer sjanglende. Det store mangfoldet er ganske deilig, sier Per Fugelli til Adresseavisen og smiler.

Det er altså «deilig» med et kvinneundertrykkende plagg som tar ifra kvinner retten til å bli sett og vise sitt ansikt til verden! Det er altså «deilig» å se mennesker som har ruinert sitt – og sikkert sin familie sitt liv – ved å bruke forbudte narkotiske stoffer. Er det «deilig» å leve slik for disse menneskene, Fugelli?

«DEILIG MANGFOLD»: Ifølge professor ved UiO, Per Fugelli, så representerer det å tvinge kvinner i å bære burka et «deilig mangfold» som han elsker å se hver gang han beveger seg utenfor hjemmet sitt på Grønland i Oslo. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Men dette topper ikke Fugellis pièce de résistance, nemlig at jødehatende muslimer – vent på det – er DAGENS JØDER.

Fugelli avfeier terrorangrep, omskjæring, tvangsekteskap, kvinneundertrykkelse, dyremishandling og hat mot ikke-troende – som rir Europa som en mare – i tospann med en masseinnvandring uten sidestykke fra muslimske land. Hat-moskeer bygges i alle europeiske land, terrorangrep og frykten for nye angrep har ført til bevæpning under 17. mai-paraden med barn og iskrem i Norge!

UNDER 17. MAI-PARADEN!

Han mener at skepsisen mot denne utviklingen, som kommer til live blant annet ved debatt og diskusjon i offentlige og sosiale medier, LIGNER på hvordan jødene, en ytterst liten minoritet, ble behandlet av NAZISTENE før og under andre verdenskrig.

Vi har da til gode å se påsydde muslim-måner, knuste butikkvinduer og muslimske familier samlet på kaia i Oslo for å bli sendt til Birkenau enn så lenge. Faktum er heller at muslimene i Norge er overbeskyttet av både myndigheter, mediene og den etablerte venstresiden. Til tross for religionens heller hatske skrifter.

Man har større fare for å bli utstøtt, miste jobben og bli offer for vold, hvis man offentlig går ut mot islam i Norge idag. Så hvis noen er «de nye jødene» i Norge, så er det innvandringsmotstanderne. Eller jødene selv. De har blant annet begynt å forlate byer som Malmø, Paris og Brussel etter trusler fra muslimer og venstreekstremister.

Dessuten så var vel nazistene og muslimene ganske gode venner.

Hva muslimer mener om jøder, kan du forøvrig lese HER.

«DE NYE JØDENE»: Ifølge Fugelli så er saklig kritikk og debatt om islam i Europa farlig – og minner ham om jødeforfølgelsen i 1930. Dagens muslimer er de nye jødene, sier Fugelli til Aftenposten. (Foto: Muslimer protesterer mot ytringsfrihet og demokrati i England).

Men sug litt på de karamellene som Fugelli kommer med. Dette kommer altså fra en PROFESSOR og «aktiv debattant» som har fått uttale seg fritt i media i mange tiår og som har følgende omtale på UiO sine nettsider:

«Både i forskning og undervisning er han opptatt av hvordan fordeling av makt og goder i samfunnet påvirker menneskenes helse. Det dreier seg ikke bare om makt og goder i økonomisk forstand, men også om fordeling av verdier som trygghet, frihet og verdighet.»

«Vi er alle helt like»

Når Aftenpostens journalist prøver å moderere professoren ved å vise til at muslimene selv innrømmer at de ønsker å innføre sharia og et kalifat i Vesten – senest bevist HER, så avfeier han det med at «De aller fleste er like fredelig som deg og meg».

Kanskje Herr professor, siden han tydelig vet hva som skjedde på 1930-tallet, kan forklare hvordan nazistene, med noen få hundre tilhengere og et møte i en ølbule klarte å starte prosessen som skulle lede til 2. verdenskrig og titalls millioner av døde?

For studier gjort av BBC viser at 27 prosent av britiske muslimer har «sympati» med de som sto bak terrorangrepet i Paris, og som tok livet av 130 mennesker og skadet hundrevis. Og dem er det altså betydelig fler av i Europa enn nazistene som klarte å ta over et helt land og starte en krig.

For en lenger liste med studier som burde få folk til å forstå utviklingen, klikk HER.

Jesus og Muhammed = det samme

Fugelli mener også at Jesus og Muhammed er helt like og at det ikke spiller noen rolle hvem vi har i våre hjerter.

En krigsherre som startet krigs-kulten islam, som beviselig herjet og drepte mennesker for fote, som tok til slaver jenter og kvinner – som han voldtok – og deretter giftet seg med en 9 år gammel jente – han er «lik» Jesus, ifølge Fugelli.

FrP verre enn islam

Men Fugelli er ikke ferdig med sine sleivspark der. I artikkelen står det også at Fugelli mener at det å bli «omfavnet av FrP» er en skjebne verre enn døden. Dette etter at han måtte innrømme at partiet har hatt noen gode uttalelser i forbindelse med flyktningkrisen, som at Norge trenger grenser.

Men at han på noen måte skulle bli nevnt som en FrP-sympatisør kunne ikke få gå uskrevet hen og Fugelli gikk offentlig ut i Stavanger Aftenblad og avviste dette.

Professor Fugelli sier at en dødskult fra 600-tallet som idag terroriserer, dreper og utrydder hele folkeslag og har fått fotfeste i Norge er «deilig å være rundt», mens han presser seg forbi kvinner i burka og sjanglende narkomane der han bor i «Lille Pakistan» på Grønland.

Dette trykkes altså i en avis som akkurat har kåret en Israel-hatende, homo-hatende, kvinnefiendtlig, shariapositiv og straffedømt muslim til «Årets Osloborger«.

Noen må vekke oss fra dette marerittet.

Exit mobile version