Site icon Lykten

PST bruker regnbueflagg på offisiell logo – det bør de ikke

(Skjermbilde / PST / Twitter).

Homofile, lesbiske, bifile, transseksuelle, intersex, interkjønn – det er et personlig valg. Noen er født slik. Andre velger en slik livsstil.

At statlige organisasjoner skal ta et positivt eller negativt syn til dette er feil.

Et svært viktig aspekt av dette er at regnbueflagget er mer politisk symbol enn et tegn på en seksuell legning i dag. Det brukes for å vinne politiske poeng og for å presse gjennom i all hovedsak venstreorientert politikk. Man har bakt inn LGBTQ i venstresidens – og høyresidens – totale politiske pakke og bruker det som rambukk for andre venstrepolitiske snakkepunkter. Høyresiden bruker det for å innynde seg til den homofile velgergruppen og fremstå som «tolerante». Derfor er PST sin bruk av fargene forbundet med den politiske maktkampen i dagens Norge.

Politiet og PST skal være uavhengige og upolitiske. Både til seksualitet og politikk.

Et godt eksempel på dette er hvordan store internasjonale selskaper kun bruker regnbuefarger på sine sosiale medier i Vesten, men utelater å bruke dem i patriarkalske nasjoner utenfor Vesten. Selv venstreorienterte massemedier innrømmer at det hele handler om profitt og politisk korrekthet. 

Et morsomt, men avslørende eksempel, er hvordan våpenprodusenten Raytheon bruker regnbuefargene i sine logoer. En våpenprodusent som bygger bomber som dreper kvinner og barn. Men happy pridemåned da, dere!

 

Exit mobile version