Site icon Lykten

Religion – NWO’s siste hinder!

(Pixabay)

Når man endelig har klart å trekke kristenhetens klør – hvori opptatt heksebrenning, strekkbenkene i kjeller’n i Vatikanet og inkvisisjonen – er det selvsagt en helt annen grunn til globalsosialistenes tilsynelatende affinitet til Muhammed & co’s etterkommere.

Religion bort

Før en ny verdensorden er innen rekkevidde er det nemlig noen elementer i den gamle som først må vike plass. Reellt demokrati skjelver allerede, ytringsfrihet er truet, Russland – den gode fiende – skal utarmes økonomisk og Kina trues med å stenges ute fra sine markeder i vest. Men til sist er det opplagt at de nye globale guder ikke kan leve side om side med nasjonalistiske religioner worldwide.

Forklaringen på den vestlige mega-importen av den nye, mørke middelalder MÅ derfor være noe helt annet. Nemlig å ødelegge de til nå trygge vestlige, homogene demokratiene. Og derved å knuse siste rest av kristenhetens allerede temmelig kastrerte posisjon som nasjonal seremonimester. Flere ulike religiøse hovedretninger innen samme regioner gir makthaverne en gylden mulighet til å desavuere all tidligere, ensrettet religiøs dominans. Og vipps forsvinner eksempelvis den allerede svinnende kristendommen i økende grad vekk fra kartet.

Enorme verdier

Et annet moment er at eksempelvis Den Norske Kirke under skalkeskjulet Opplysningsfondet fortsatt er Norges nest største landeier etter Statsskog. Enorme verdier kirken har ranet til seg med helvetestrusler siden Olav den «Hellige» hogg hodene av de som ikke vendte om fra Odin og Tor. Gjett om ateistene sikler etter slike gigantiske verdier «for vanlige folks skyld». For ikke å snakke om Vatikanets kollossale midler. Eller digre gull-Buddhaer og hindutempler oversådd med edle stener og metaller mens sulten gnager i innbyggernes tarmtotter.

Israel hovedfiende

Vær derfor sikker på at globalarkitektene MÅ løse dette siste problemet før en ny verdensorden kan etableres. Ved mer eller mindre passivt å bidra til at Iran får nukleære stridshoder til sine nord-koreanske ballistiske bæreraketter, kan de håpe på at erkefienden Israel rammes av en fulltreffer. Minilandet Israel er ikke større enn Hedmark fylke, hvori opptatt Negevørkenen. En atomtreff i Jerusalem vil ikke bare utslette jødedommens klagemur og kristenhetens grunnfundament. Men også islams tredje og fjerde viktigste moskeer. Israels hevn blir Mekka. Dette er hovedgrunnen til maktelitenes intense hat mot mininasjonen Israel.

Gud ut – NWO inn

Når det så viser seg at ingen gud dukker opp for verken å redde eller hevne sine disipler vil troen hos det store flertall av tilbedere i verdens største religioner forsvinne som dugg for solen. Snipp snapp snute og gudene er ute. Og behovet for Israelhat er eliminert. Det er ikke lett å spå, spesielt om fremtiden. Men selvsagt må regissørene av NWO ha tenkt disse tankene. Og klart sett at med det siste hinderet – religion – ute av bildet, ligger veien pip åpen for deres verdensregjering under et reformert FN. For mens folk flest tenker at tiden går, tenker maktmennesker motsatt – tiden kommer.

Exit mobile version