Site icon Lykten

SpareBank1 nekter menneskerettighetsorganisasjon å samle inn penger

UTSATT FOR DRAPSFORSØK: SIANs representanter på torgmøtet på Mortensrud ble utsatt for drapsforsøk. Sparebank1 og Spleis.no tillot innsamling av penger til islamistene og venstreekstremistene. Men nekter nå SIAN å samle inn penger til å beskytte seg selv. (Foto: SIAN).

SIAN ble utsatt for drapsforsøk fra islamister og venstreekstremister under et torgmøte på det flerkulturelle området Mortensrud i Oslo i juni. Glassflasker, fulle plastflasker, spisse metallgjenstander, jernrør og kasseroller ble kastet mot SIAN, som måtte beskyttes av politiet og til slutt eskorteres vekk.

Etter drapsforsøket gikk politiet ut og bøtela de identifiserte voldspersonene med bøter i 12.000 kronersklassen. Da gikk en navngitt islamist ut og startet en innsamlingsaksjon for de muslimene som fikk bøter. Spleis.no fikk inn mange klager på innsamlingen men valgte å opprettholde den.

Les også: SpareBank1 støtter voldelige opptøyer og angrep på politiet via Spleis.no

SIAN gikk noen uker senere ut og startet sin egen innsamlingsaksjon for å kjøpe inn verneutstyr mot voldsmobben. Dette ble imidlertid klaget på av de samme islamistene og venstreekstremistene, noe SpareBank1 og Spleis altså valgte å imøtekomme og stengte ned SIANs konto. 

En av de som klagde inn SIANs innsamling var kommunisten og islamisten Sofia Rana fra partiet Rødt og medlem av Byutviklingsutvalget i Oslo. 

SOFIA RANA OG SHOAIB SULTAN. (Foto: Demonstrasjon utenfor Stortinget, 1. sept. 2019 / Lena Andreassen)

Det blir vel ikke klarere enn dette hvor politisk korrekt og venstreekstremt det norske samfunnet har blitt.

Å kritisere en religion er ikke verken rasisme eller hat. Det er en menneskerett. 

Exit mobile version