Site icon Lykten

Statskanalen hvitvasker Islam

Lederen for Islam Net, Fahad Qureshi, lyver så det renner av ham. Helene Sandvig, i hennes programserie på NRK, Helene sjekker ut, lar ham slippe unna med det. Istedenfor velger hun å renvaske islamister og det hadde ikke vært vanskelig for henne å avsløre Qureshis løgner om hun hadde villet. Har hun i det hele tatt hørt om taqiyya?

Når Qureshi forsøker å fremstå som en angrende synder så skal det ikke mer enn et kjapt Google-søk til for å finne den anekdoten om profeten som han referer til og samtidig avsløre ham som en løgner. Det er ulike tolkninger blant muslimene, bedyrer ham – i kjent taqiyya stil.

Historien han henviser til finner vi i Sunna, nærmere bestemt Sahih Muslim. Han unnlater å fortelle at profeten sørget for at stakkaren som var utro til slutt ble steinet. Glemte Qureshi virkelig dette, eller passet det ikke inn i narrativet til en angrende synder?

6 milliarder drar statskanalen inn hvert år og det vi får tilbake er slett journalistikk og hvitvasking av en farlig totalitær ideologi. «Islam-forskeren» Olav Elgvin, som Helene støtter seg på, sitter også igjen med null troverdighet.

(Skjermbilde / NRK)
(Skjermbilde / NRK)
(Skjermbilde / NRK)
(Skjermbilde / NRK)
Sahih Muslim stoning adultery

Islam Net avholdt en konferanse i Oslo i 2013 hvor Fahad Qureshi spør forsamlingen om de støtter dødsstraff og steining ved utroskap. Hele salen rekker opp hånda. Han sier under det nylige NRK-intervjuet over her at han tar avstand fra det han sa da. Men så løy han altså om historien om mannen som begikk utroskap og straffen som ble utmålt av Allah. 

 

Exit mobile version