Site icon Lykten

Titalls millioner skattekroner til kamp mot oppdiktet og innbilt rasisme

DET LØNNER SEG Å VÆRE ANTIRASIST. (Pixabay)

Norske myndigheter har i mange tiår utbetalt hundrevis av millioner av kroner til organisasjoner, kommuner og tiltak som skal kjempe mot den påståtte rasismen og hatet i det norske samfunnet. En rasisme som det norske folket visstnok skal ha fått inn med morsmelka og daglig utøver mot etniske minoriteter og fremmede religioner. Fordi vi er hvite i huden og lyse i håret.

Rasismen og hatet foregår visstnok overalt i samfunnet vårt. Det gjennomsyrer alle lag. Både synlig og usynlig. Det er mest usynlig, men antirasistene har spesielle evner som kan se disse farlige rasistiske strålene som eksisterer rundt oss på høylys dag. De kan regelrett føle dem.

Det nye pangordet som gir klingende mynt i kassa er hatprat. Det vil si noe som helst som ikke hyller multikultur og etnisk/religiøst mangfold en tidligere homogen nasjon. Skriver man at man ønsker et Norge i hovedsak bebodd av nordmenn, risikerer man politiet på døra for en bekymringssamtale. I Sverige putter de pensjonister i fengsel for å skrive negativt om innvandringen på Facebook.

Myndighetene kunne like godt puttet pengene i en stor haug utenfor Stortinget, helt bensin over dem og tent på. Det ville faktisk gjort ting bedre i det norske samfunnet. For da ville hjulene som smører det marxistiske og politisk korrekte hysteriet stoppet opp. I allefall litt.

Og folk kunne sluppet å blitt tutet ørene fulle med propaganda og løgner. Ingen flere verksteder, pdf-filer, plakater, møter eller taler. De titalls personene som lever av denne svindelindustrien hadde måttet fått seg vanlige jobber.

Fra NRK:

19 millionar kroner til tiltak mot rasisme, diskriminering og hatefulle ytringar Regjeringa fordelar 19 millionar kroner til 47 ulike mottakarar for prosjekt som har som formål å motverka rasisme, diskriminering og hatefulle ytringar.

Det skriv regjeringa i ei pressemelding.

Blant mottakarane er Antirasistisk Senter, Amnesty International Noreg, Noregs handikapforbund Oslo, Organisasjonen mot offentleg diskriminering, Islamic Cultural Centre Norway, Sogndal kommune, Kvinnegruppa Ottar sitt landsstyre og Røde Kors.

Det er Bufdir som administrerer tilskuddsordninga for Kultur- og likestillingsdepartementet. (Sitat slutt).

Les også: Antirasistisk senter og Shoaib Sultans løgner

Også Right.no har omtalt saken med litt dypdykk i hvilke organisasjoner som får skattepengene, altså ikke de eldre, syke eller barna.

Noen gamle kjente går igjen, så som:

Tenk på dette neste gang du ser en minstepensjonist telle kroner på butikken. Eller en småbarnsfamilie som må la barna være hjemme på bursdagen til en klassekamerat. Eller når du ser en enslig forelder slite med å betale strømregningen. Fordi de blir skattet og avgiftsbelagt på alt fra A til Å. Men titalls millioner til en påstått rasisme, nei da sitter millionene løst hos våre folkevalgte. 

Exit mobile version