Site icon Lykten

Trump vant debatten klart ifølge meningsmåling

OPPDATERT: Facebook har gjort det umulig for vår nettside å promotere denne artikkelen, umiddelbart etter publisering. Dette kan være en bevisst handling for å stoppe konservative nettsider fra å nå ut til våre følgere og lesere.

Ifølge den svært populære TV-verten Sean Hannity på Fox News skal Biden ha unngått å svare på spørsmål og fremstått som sint, frustrert og irritert. Flere ganger klarte ikke Biden å uttale enkle ord og setninger uten å slite med uttalelsen. En meningsmåling publisert på Fox News, som sto bak debatten i natt, så vant Trump klart. Norske massemedier brukte den venstreekstreme nyhetskanalen CNN som kilde, der Biden ifølge dem skal ha vunnet debatten.

Biden klarte heller ikke å svare konkret på spørsmål fra Donald Trump, blant annet om hvilke politi- og ordensetater som støtter Biden, da Trump har fått en klar overvekt av dem til å støtte seg.

Flere på sosiale medier har påpekt at det så ut som om Joe Biden hadde en mikrofon og ledning på seg under debatten.

En rekke politiske kommentatorer var også oppgitt over hvordan Fox News’ moderator Chris Wallace, som selv er en registrert demokrat, fremsto som betydelig mer positiv og tolerant overfor Joe Biden.

Etter debatten tok Donald Trumps sønn et oppgjør med Joe Biden og Demokratenes mangeårige mislykkede politikk innenfor, men også utenfor USAs grenser. Både når det gjelder økonomi, arbeidsplasser, skattepolitikk, innvandring og kriger i utlandet.

Se hvordan Biden unngår å snakke om opptøyene og hans ansvar som demokratenes presidentkandidat til å ta et oppgjør med sin egen velgerbase som står bak opptøyene, brannene, vandalismen og de mange drapene i byer som Seattle og Portland.

Biden får sine negative uttalelser om sorte og minoriteter kastet mot seg. Samt hvordan demokratene ikke har klart å ta vare på sine egne byer og områder under de månedslange opptøyene.

Flere på sosiale medier og politiske kommentatorer påsto at moderator Chris Wallace hos Fox News ga sin personlige mening i spørsmålene fremfor å stille objektive spørsmål til Donald Trump. På den måten debatterte Trump ikke bare Joe Biden, men også Chris Wallace. Man klager også over debattformatet og at man ikke klarte å få kandidatene til å få frem sine faktiske politiske ståsted og debattere seriøst.

Exit mobile version