Site icon Lykten

TV2 bruker skandaliserte Islamsk Råd Norge som kilde i nyhetssak

ISLAMSK RÅD SITT KVINNESYN. (Pixabay)

TV2 og journalist Margrethe Håland Solheim gir i dag spalteplass til den skandaleomsuste islamske organisasjonen Islamsk Råd Norge, der lederen Abdirahman Diriye, får uttale seg kritisk mot SIAN.

Hva blir det neste fra TV2? Mullah Krekar mener SIAN bør forbys? Profetens Umma? Hva mener IS? TV2 kan jo ringe al-Qaida og spørre om deres mening.

Islamsk Råd er nettopp det SIAN advarer mot. Radikale bokstavtro islamister. I 2017 mistet de statsstøtten, kontrakten med Nortura og i 2018 var de ikke lenger medlem av Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn i Norge.

De er med andre ord persona non-grata blant aksepterte muslimske organisasjoner i Norge. Å hvitvaske organisasjonen som de gjør i dag, viser at TV2 ikke lenger kan anses som en seriøs nyhetsformidler. For å legge på ytterligere. Dette er den samme organisasjonen som med den tidligere homofoben Shoaib Sultan i lederstilling slet med å fordømme dødsstraff for homofili. 

Men hos TV2, med Karianne Solbrække som nyhetsredaktør, er det høyt under taket. Og under dyna. For der fant Karianne sin kjærlighet med jihadisten Arfan Bhatti som er dømt for å ha skutt mot synagogen i Oslo. Ikke bare det. Han var allerede en grov multikriminell med en rekke tunge saker mot seg, blant annet for drapsforsøk, da hun innledet forholdet. Kanskje TV2 kan ringe ham og spørre hva hans synes om SIAN? Hvis han ikke er opptatt med planlegge en ny skyting med automatvåpen mot en synagoge i Oslo, vel og merke.

Saken om Islamsk Råd i Norge og deres mening kommer dagen etter at den skandaleomsuste utenrikskorrespondenten Fredrik GIæver informerte om at han slettet sin Twitter-konto. 

TV2 er en vits.

KILDE: TV2

Exit mobile version