Site icon Lykten

TV2-reporter kalte FrP-velgere for «rotter»

Norske medier har en lang tradisjon med å titulere seg som objektive og sannhetssøkende. Men engang iblant sprekker det for journalistene når de har fått tak i en god sak.

Det skjedde i aller høyeste grad igår under TV2 sine hovednyheter klokken 21. På programmet sto FrP og justisminister Anders Anundsen som skyteskive. Kryssklippingen og oppbyggingen av fakta sto ikke langt fra hva man kan forvente av blant annet Fox News i USA.

Etter å ha kjørt på Mullah Krekar og Anundsen i omkring fem minutter, så satte man over til TV2-reporter Geir Soaas Moen som sto sammen med nestleder i FrP, Per Sandberg, utenfor Stavanger Lufthavn.

Det ble noen mindre intelligente spørsmål til nestlederen, før Moen konkluderte med at FrP-velgerne nå forlater partiet som «rotter forlater et synkende skip».

FrP-VELGERE? TV2 mener at de fire prosentpoengene som partiet har mistet siden stortingsvalget i 2013 kan sammenlignes med rotter som forlater et synkende skip. (Illustrasjonsbilde).

Kvalitetsuttalelsen har imidlertid ikke blitt plukket opp av noen andre medier, da man sannsynligvis ikke forventer større journalistisk integritet fra sine kolleger.

For de som måtte ønske å se dette høyaktige bidraget, så finnes det her.

Exit mobile version