Site icon Lykten

USAs president fjernet fra Twitter – venstresiden jubler

Det var på tide. Og som et plaster som må rives av. I mange år nå har de store sosiale plattformene bedrevet utstrakt sensurering og sletting av konservative og nasjonalvennlige kontoer og brukere. De siste årene har flere store konservative kontoer blitt slettet, uten grunn. Samtidig har nye sosiale plattformer som Gab, Parler, Minds, Bitchute og flere kommet til.

Og ikke tro at det er de ekstreme og uspiselige som er borte. Vi snakker helt mainstream kanaler og personer. Homofile, Kvinner. Mørkhudede. Kristne. Leger. Politikere. Menneskerettighetsforkjempere. Så lenge man befant seg utenfor den venstreorienterte politiske korrekte korridoren var man i faresonen.

Nå som Twitter valgte å fjerne kontoen til den amerikanske presidenten så kom nok aha-opplevelsen til mange. Man kan si at makten over det offentlige rom ikke lenger ligger hos verdens mektigste person, men hos noen få private milliardærer. Det er på å tide å forlate plantasjen. Å forlate de store venstreorienterte plattformene.

Det som også må legges på minnet er hvordan media og journalister feirer slettingen av president Trumps konto. Man har mistet all kontakt med sine oppgaver som folkets stemme og beskytter. Istedenfor har man blitt milliardærene og de multinasjonale selskapenes talerør og heiagjeng. Som i Rom ga man folket sirkus og brød og massemedia har blitt en del av det de skal kritisere og undersøke.

Journalistikken er død. Lenge leve de nye mediene.

Exit mobile version