Site icon Lykten

Venstreekstremister angriper minoriteter, homofile og uavhengige journalister

Den undersøkende journalisten og forfatteren Andy Ngo har for andre gang på få år opplevd å bli overfalt og forsøkt drept av venstreekstreme grupper som herjer på gatene i USA. Ngo har i mange år fulgt den ekstreme og voldelige venstresiden og ofte vært tilstede på demonstrasjoner og voldelige sammenstøt, når terrorgrupper som Antifa og BLM har herjet i amerikanske byer. En jobb ingen av de store massemediene ser på som sin oppgave.

Les mer: Andy Ngos Youtubekanal med mange videoer om Antifa og opptøyene i USA

For dette har han opplevd å måtte leve med drapstrusler mot seg og sin familie. Og mot sin arbeidsplass og kolleger. Istedenfor å bli støttet og hyllet for sin journalistikk opplever Ngo å bli svartmalt, kalt høyreekstrem og personangrepet av journalister og medier tilhørende massemedia, som har sympati for Antifa og venstreekstreme grupper. Selv de sosiale mediene har kastet seg på mobben og gitt ham utestengelser for sin journalistikk. I 2019 ble han overfalt og utsatt for et drapsforsøk da Antifa mishandlet ham under en demonstrasjon han dekket som journalist. Han ble slått og sparket så kraftig at han pådro seg en hjernehinneblødning.

Les også: Fikk hjernehinneblødning – Antifa angrep homofil og asiatisk journalist

I videoen øverst i artikkelen har journalisten måttet flykte inn på et hotell etter at Antifa fant ut at han var tilstede under en voldelig demonstrasjon i byen Portland i delstaten Oregon sist måned. Han ble før denne videoen ble tatt av venstreekstremistene overfalt og grovt mishandlet. Med stor flaks rakk han å unnslippe og flykte inn på hotellet for å be om hjelp. Han sier selv at hvis han ikke hadde klart å komme seg inn på hotellet ville han mistet livet. Antifa og BLM har fra før vært innblandet i mellom 20-30 drap i USA de siste årene. 

Les også: Fakta, bilder og film norske medier ikke ønsker at du skal se

Les også: VIDEO: Black Lives Matter og Antifa angriper homofile aktivister

Andy Ngo er har selv flyktningbakgrunn fra Vietnam og er homofil. Det kan virke som dette er en ekstra torn i øyet på venstresiden som ønsker å kontrollere og eie alle de demografiske gruppene utenom hvit og heteroseksuell i sitt politiske øyemed. Alle som er utenfor denne gruppen og ikke støtter dem får ekstra og kraftig motstand, da de anses som forrædere og ekstra farlige for venstreekstremistene og deres offer-ideologi. Venstresiden omtaler da Ngo og andre ikke-hvite som «fascister», «nazister» og «høyreekstreme», som avslører at dette er skjemmeord mer enn faktabaserte påstander for venstresiden mot folk de er uenige med.

Les også: Voldsomt bråk mellom BLM og Antifa: «Dere bruker sorte som et jævla skjold»

Tidligere har venstreekstreme grupper som Antifa angrepet andre uavhengige og undersøkende journalister som Lauren Southern, Savannah Hernandez, Ann Coulter, Faith Goldy, Avi Yemini og Milo Yiannopoulos, samt hvite journalister med flerkulturelle familier og barn som Gavin McInnes og Mike Cernovich. I ekstreme tilfeller har de henrettet uskyldige mennesker på gaten.

Les også: Hvem er stormtroppene til Demokratene? En dokumentar om Antifa

Les også: AVSLØRT: Her er nordmennene som støtter terrorgruppen Antifa

Ngo angripes av norske venstreradikale journalister

I Norge har venstreradikale politiske aktivister som den tidligere Dagbladet-journalisten Harald Klungtveit gått ut på sine offentlige medier og personangrepet ham. Dette slik at norske mediebrukere ikke skal få en sjanse til å få innsyn i sannheten om hva som virkelig skjer på gatene i USA.

(Skjermbilde / Twitter)

 

Les også: Vi påpekte dobbeltmoralen til TV2s Græsvik om Antifa – da blokkerte han oss

Grupper som Antifa angriper ikke bare journalister, kvinner, homofile og annerledestenkende, men selv katolske og religiøse møter med eldre mennesker og barnefamilier, slik som i Paris sist måned.

Exit mobile version